۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۸
کد خبرنگار: 2051
کد خبر: 84055727
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه اراک: تاخیر در تکمیل بیمارستان ولیعصر(عج) اراک پذیرفتنی نیست

اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تاخیر در تکمیل بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک به‌عنوان مرکز درمان مادر تخصصی استان مرکزی پذیرفتنی نیست و تضییع بیت‌المال و حقوق مردم محسوب می‌شود.

آیت‌الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در شرایطی که کشور و استان مرکزی به شدت درگیر ویروس کرونا  است ، تکمیل این طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) از اولویت‌ها محسوب می‌شود و  تاخیر در تکمیل این طرح مهم بیمارستانی ضریب آسیب‌پذیری استان را بیشتر می‌کند. 

وی ادامه داد: عملیات اجرایی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از سال ۸۴ آغاز شده و با گذشته ۱۵ سال تنها ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فرآیند تکمیل آن همچنان کند است و پیمانکار آن با کمترین تجهیزات و نیروی انسانی در این طرح فعالیت دارد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: پیمانکار این طرح درمانی و دستگاه‌های مسئول باید نسبت به کم‌کاری‌ها در روند تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) اراک پاسخگو باشند و با  تلاش شبانه‌روزی برای تجهیز و بهره‌برداری عقب ماندگی در این بخش را جبران کنند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی اظهار داشت: تکمیل و تجهیز بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) مهمترین مطالبه مردم این استان است و وزارت بهداشت باید نگاه ویژه به این طرح درمانی مادر تخصصی داشته باشد چرا که با وجود ظرفیت‌های برجسته و پیشرفت‌های روزافزون کشور، نباید اکنون در ساخت یک بیمارستان مشکلی وجود داشته باشد.

وی یادآور شد: طولانی شدن عملیات نوسازی بیمارستان ولیعصر (عج) اراک هیچ توجیهی ندارد و باید دلسوزانه در این حوزه عمل شود چرا که همه در قبال بیت‌المال مسئول هستند و هرگونه کوتاهی خیانت به خون شهدا و ملت ایران است.

امام جمعه اراک گفت:عوامل اجرایی در عملیات نوسازی بیمارستان ولیعصر (عج) که مسئولیت تکمیل و تجهیز این طرح درمانی را پذیرفته‌اند باید شایستگی خود را در عمل ثابت کنند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: بیمارستان ولیعصر(عج) اراک یکی از کانون‌های محوری  درمان غرب کشور است که به بیماران استان‌های همجوار نیز سرویس‌دهی دارد و انتظار می‌رود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نظارت و حمایت گسترده‌تری را در قبال آن اعمال کند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به مرحله دوم عملیات توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک نیز گفت: این طرح نماد اقدام جهادی و مسئولانه است که در کمتر ۱۸ ماه به بهره‌برداری رسید و ۱۰۰ تخت به ظرفیت خدمات  درمانی افزود، بنابراین با همت بلند و نیت خیرخواهانه می‌تواندر شرایط دشوار با کمترین امکانات بیشترین بهره‌وری را رقم زد. 

عملیات اجرایی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک از سال ۸۴ آغاز شده که تاکنون حدود یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال  در آن سرمایه‌گذاری شده و  بیشترین منابع مالی از سال ۹۲ به بعد در این طرح مهم درمانی صرف شده است.

پیشرفت فیزیکی بیمارستان ولیعصر (عج) اراک حدود ۷۰ برآورد می‌شود.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.

۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha