حمیدرضا حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: براساس آمار اعلام شده جوجهریزی در ۶ ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته روند کاهشی داشته است.
وی ادامه داد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در شهریور امسال برای تامین گوشت مرغ استان انجام شد که این میزان جوجهریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش یافت.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان بیان کرد: در شهریور سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان سمنان انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: هر دوره جوجه ریزی به طور متوسط هشت هفته به طول میانجامد و در هر واحد مرغداری در سال چهار دوره جوجهریزی انجام میشود.
حسینی اظهار داشت: مرغ تولیدی در استان مازاد بر نیاز استان است و ۳۰ درصد تولید مرغ استان جوابگوی نیاز است و مابقی مرغ تولیدی استان سمنان در بازار استانهای همجوار مانند تهران عرضه میشود.
وی یادآور شد: برای حفظ ثبات قیمت و تامین نیاز مردم استان سمنان به گوشت مرغ مقرر شد هر مرغداری فعال در استان ۲۵ درصد تولید خود را در داخل استان عرضه کند.
وی اضافه کرد: نوسانهای قیمت در بازار مانند نوسان قیمت نهاده و شیوع کرونا در کاهش جوجهریزی در نیمه نخست امسال موثر بوده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه ظرفیت اسمی تولید سالانه مرغداریهای استان ۴۰ میلیون قطعه است، افزود: ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی در استان سمنان فعال است که ظرفیت اسمی این واحدها تولید ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره است.
۴۹۴ واحد پرورش انواع طیور در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۴۲ مزرعه مرغ تخمگذار، ۱۲ واحد پرورش شتر مرغ، ۶ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت تولید ۱۹ هزار و ۲۰۰ قطعه و ۴۰۰ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجهریزی ۱۰ میلیون قطعه در هر دوره و بقیه مربوط به پولت، سایر ماکیان و مرغ اجدادی است و اکنون ۴۸۸ واحد فعال است.
نظر شما