۳۱ شهریورماه، سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث صدام در سال ۱۳۵۹ علیه جمهوری اسلامی ایران و آغاز هفته دفاع مقدس است.
بسیاری از مردمان ایران جوانان و نوجوانان ایرانی در هشت سال جنگ تحمیلی رشادتهای بسیاری را از خود نمایان کردند که در نتیجه این فداکاریها ۳۶ هزار دانشآموز در جریان جنگ تحمیلی شهید شدند که از این تعداد سه هزار و ۹۰۰ دانشآموز شهید در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) تهران آرمیده اند. بزرگ مردانی مانند حسین فهمیده در سال های جنگ تحمیلی با گذشتن از جان خود علاوه بر دفاع از ایران، به همسالان خود در نسلهای بعد درس ایثار و فداکاری دادند.
حال پس از گذشت سالهای طولانی از جنگ تحمیلی بازهم دشمنان ایران، جوانان و نوجوانان را هدف قرار داده اند. در سالهای دفاع مقدس جان جوانان و نوجوانان در میدانهای جنگ و اکنون در دنیای امروزی ذهن جوانان را با تهاجمات فرهنگی و رسانهای نشانه گرفتهاند. از این رو مسوولیت سنگینی بر عهده تمام مردم ایران و به ویژه وزارت آموزش و پرورش برای حفاظت از جوانان و ترویج روحیه ایثار و شهادت در میان دانشآموزان گذاشته شده است.
همانطور که دانشآموزان و معلمان در جنگ تحمیلی از کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع کردند، اکنون نیز با افزایش سواد رسانهای و همچنین پیشرفت در عرصههای مختلف علم و پژوهش میتوانند در راستای سربلندی کشور گامهای موثری بردارند تا حربههای دشمنان را خنثی سازند.
محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره مسوولیت دانشآموزان در زمان تهاجم فرهنگی اظهار داشت: در سالهای دفاع مقدس جنگ را به ایران تحمیل کردند چرا که میخواستیم انسانهایی با تربیت متفاوت داشته باشیم.
وی ادامه داد: مهمترین رسالت دانشآموزان این است که به گفته رهبری بتوانند سربازان پیشرفت کشور باشند.
وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: نوجوانان باید در شرایط جنگ تهاجمی کشور به افرادی تبدیل شوند که بتوانند از وجود، عزت و استقلال خود و همچنین انقلاب و آرمانهای آن دفاع کنند.
نظر شما