هوشنگ بازوند عصر سه شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با حضور رییس جمعیت هلال احمر در استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: ۲۹ بهمن ماه سال گذشته نشست ستاد کرونا در استان تشکیل و نقشه راهی در هفته نخست اسفند تصویب شد.
وی با بیان اینکه با اجرایی شدن این نقشه از رسیدن کرمانشاه به اوج پیک جلوگیری به عمل آمد، افزود: در این نقشه زمینه برای بستری روزانه هزار بیمار و توزیع ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار ماسک فراهم شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در بدترین حالت تعداد بستری های بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه به حدود ۴۳۰ نفر رسید، گفت: یک انسجاممطلوبی برای مقابله با کرونا در کرمانشاه شکل گرفت و تمامنیروهای نظامی و انتظامی نیز پای کار آمدند.
بازوند افزود: هلال احمر در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارد و در بحث مقابله با این بیماری پیشتاز است.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: کرمانشاه همچون ۲۹ استان دیگر امروز وضعیت مطلوبی از نظر شیوع بیماری کرونا ندارد؛ آمار مبتلایان استان یک سیر صعودی دارد اما آمار مرگ و میر ثابت است که افزایش آن در هفته های آینده دور از انتظار نیست.
بازوند با تاکید بر اینکه برای فصل سرما که کرونا با انفلوانزا همزمان می شود نقشه راه تهیه شده است، گفت: اکنون ۲۵۰ تخت ای سی یو در استان داریم که ۵۶ بیمار در آنها بستری هستند.
اعتماد عمومی یک سرمایه بزرگ برای هلال احمر است
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به زلزله ۲۱ آبان ماه ۹۶ اشاره کرد و گفت: در روز نخست وقوع زلزله نیروهای سپاه و ارتش به همراه دیگر ارگان های امدادی دست به کار شدند و رکورد جدیدی در زمینه امداد و نجات به ثبت رساندند.
استاندار کرمانشاه افزود: مردم با وجود همه تبلیغات رسانههای بیگانه، ۶۳ میلیارد تومان به حساب هلال احمر واریز کردند در حالی که کل مبلغ واریزی به حساب چهره های مشهور و سازمان های مردم نهاد حدود ۲۰ میلیارد تومان بود.
بازوند، اعتماد عمومی را یک سرمایه بزرگ برای هلال احمر دانست و گفت: اگر خدای نکرده مردم احساس کنند هلال احمر کارآیی خود را از دست داده است اعتماد خود به این نهاد از بین می رود؛ هلال احمر بدون تجهیزات نمی تواند یک سازمان امدادی کارآمد باشد.
وی با بیان اینکه باید توجه جدی به تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز هلال احمر شود، افزود: باوجود اینکه وضعیت دولت از نظر اعتباری مناسب نیست مجوزهای لازم برای بازسازی لجستیکی هلال احمر اخذ شده است.
بازوند ایجاد خانه های هلال احمر در روستاها اقدام بسیار ارزشمندی دانست و گفت: مردمنگران وقوع حوادث هستند اما حضور هلال احمر در روستا ها به آنان قوت قلب می دهد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: کرمانشاه در مرکزیت غرب کشور قرار دارد و به استان های همجوار خدمات دهی می کند، از این رو تقاضا دازیم که کرمانشاه به عنوان مرکز غرب کشور برای آموزش مطرح شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به وضعیت آب های سطحی استان گفت: ست نجات غریق در استان کرمانشاه نداریم از این رو نیازمند تقویت این بخش هستیم.
بازوند افزود: با وجود اینکه در برخی از استان ها ۲ یا سه داروخانه هلال احمر فعال است، کرمانشاه از این داروخانه بهره نمی برد، از این رو توقع داریم مجوز لازم در این زمینه صادر شود.
کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان مطلوب نیست، گفت: خود را برای رویارویی با کرونا در فصل سرما آماده کردهایم.