دکتر فاطمه نوروزیان شامگاه چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع افراد بستری در بیمارستان های هرمزگان، ۴۲ نفر در بخش مراقبت های ویژه (آی سی یو) بستری هستند.
وی ادامه داد: ۸۰ درصد بیماران کووید ۱۹ هیچ علامتی ندارند، اما عفونت حاد دستگاه تنفس از بیشترین علائمی بوده که در بیماران بستری در بیمارستان مشاهده شده است.
این مقام مسوول شمار فوتی های کرونا در هرمزگان تا روز نهم مهرماه را ۷۷۶ نفر اعلام کرد و افزود: از ابتدای شیوع کرونا در استان تاکنون از ۶۸ هزار و ۲۶ نفر نمونه گیری شده است.
نوروزیان تنها راه مقابله با بیماری کرونا و کاهش شمار مبتلایان را رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت جدی و تغییر در روش زندگی مردم عنوان کرد.
وی تاکید کرد: از بیمارانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت اعلام شده درخواست میکنیم مدت زمانی که باید در قرنطینه بمانند در سطح شهر تردد نکنند، تا زنجیره شیوع این بیماری قطع شود.
واکسن آنفلوآنزا در هیچ داروخانه ای توزیع نشده است
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت توزیع واکسن آنفلوآنزا در استان، گفت: درصد کمی از سهمیه واکسن استان به این دانشگاه تحویل داده شده و هنوز هیچ توزیعی در سطح داروخانه های هرمزگان انجام نشده است.
دکتر نوروزیان بیان داشت: سهمیه رسیده به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اولویت تزریق برای بانوان باردار با بیماری زمینه ای و کارکنان بهداشت و درمان که در معرض خطر قرار دارند، در مراکز بهداشتی استان توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: زمان توزیع واکسن آنفلوآنزا برای سایر گروه های پر خطر هنوز مشخص نیست و بلافاصله با مشخص شدن زمان آن، از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد .
نظر شما