فردین سعیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این تسهیلات کمبهره براساس ضوابط مشخص در راستای توسعه فناوری، تثبیت و ایجاد اشتغال پرداخت میشود، اظهار داشت: شرکتهای نوپا، غیر نوپا، شتاب دهندههای استانی، فعالان صنفی، تولید کنندگان اپلیکیشن و بازیهای موبایلی میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی یادآور شد: به کسب وکارهای نوپای دارای اپلیکشن موبایلی تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و سود بانکی پنج درصد و به کسب وکارهای نوپای دارای بازیهای موبایلی نیز همان رقم تسهیلات حمایتی با بهره بانکی پنج درصد پرداخت میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با اشاره به اینکه سهم قابل پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای نوپای حوزه ICT یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با نرخ پنج درصد سود بانکی است، افزود: کسب و کارهای غیرنوپای این حوزه نیز میتوانند تا سقف ۳۰ میلیارد ریال با ۹ درصد نرخ بهره تسهیلات دریافت کنند.
سعیدی سهم پلتفرمهای(سکو یا بنسازه) ارائه خدمات بر بستر فناوری اطلاعات را ۳۰ میلیارد ریال با ۹ درصد بهره بانکی اعلام کرد و گفت: به عرضه کنندگان محصول در پلتفرمهای مبتنی بر فناوری اطلاعات نیز امکان پرداخت یک میلیارد ریال با سود بانکی پنج درصد وجود دارد.
دستورالعمل پرداخت ۲ میلیارد ریال تسهیلات با پنج درصد بهره برای توسعه فعالیتهای واحدهای صنفی حوزه ICT، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ۹ درصد به برگزیدگان رویدادهای نوآوری و ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات ۹ درصد به شتاب دهندههای تخصصی و سازمانی این حوزه، از دیگر مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان اضافه کرد: این دستورالعمل به منظور توسعه فناوری، رونق بخشی به کسب و کار فعالان حوزه ICT کشور، حمایت و تقویت شرکتهای نوپا در استانها، تصویب و اعلام شده است و متقاضیان میتوانند برای استفاده از این تسهیلات به آدرس https://kurdestan.Ict.gov.ir/fa/notshow/startup مراجعه کنند.
هم اکنون ۲۴ شرکت دانش بنیان در کردستان وجود دارد که ۱۰ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات است و ۴۲ استارتاپ نیز در حال فعالیت هستند.
در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۲۶۸ هزار مشترک در کردستان از اینترنت پرسرعت و ۴۶۱ روستای کردستان از پهن باند اینترنت بهرهمند و به شبکه ملی اطلاعات کشور متصل شدهاند ضمن اینکه تمام شهرهای استان زیر پوشش نسل سه و چهار تلفن همراه هستند.
نظر شما