جعفر شرفخانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ۱۵ مهر به نام روز ملی روستا و عشایر نامگذاری شده است، اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید استان طی سالهای اخیر در شناسایی، تصویب و پرداخت تسهیلات وهمچنین نظارت بر طرحهای روستایی اقدامات قابل توجهی انجام داده است.
وی با اشاره به اینکه از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی ۷۱۰ میلیارد ریال در قالب یک هزار و ۷۸۲ فقره تسهیلات به روستاییان استان پرداخت شده است، اضافه کرد: این میزان تسهیلات منجر به اشتغال مستقیم ۲ هزار و ۱۵۵ نفر شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان از جذب ۱۰۰ درصدی سهمیه تسهیلات اشتغال پایدارروستایی توسط این صندوق در استان خبر داد و افزود: بدلیل عملکرد مطلوب در این حوزه موفق به دریافت ۲۰ درصد از مازاد اعتبارات اشتغال پایدار روستایی استانهایی که نتوانستند آن را جذب کنند، شدیم.
شرفخانی یادآور شد: علاوه بر پرداخت تسهیلات به صورت انفرادی که از طریق کمیته تصویب طرحها در ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به صندوق کارآفرینی امید معرفی میشود؛ برنامهها و استراتژیهایی هم توسط این صندوق در طول سال به اجرا در میآید.
وی با اشاره به اینکه صندوقهای خرد محلی و تحقق روستای بدون بیکار در استان و اجرای طرح هر روستا یک محصول از استراتژیها و اولویتهای صندوق کارآفرینی امید کردستان است، گفت: تاکنون ۲۸۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۱ میلیارد تومان به ۱۲ روستا محصول در استان پرداخت شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان با بیان اینکه این میزان تسهیلات برای حدود ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است، تاکید کرد: بعد از پرداخت تسهیلات در طرح هر روستا یک محصول اقدام به شناسایی ظرفیت دیگر روستاهای استان کردیم که در این راستا ۱۱ روستا محصول دیگر برای پرداخت تسهیلات انتخاب شدند.
شرفخانی افزود: ۲۴۶ فقره پرونده مربوط به ۱۱ روستا محصول به ارزش ۱۳ میلیارد تومان در مرحله کارسازی، ضمانتگیری و پرداخت تسهیلات از سوی این صندوق است.
نظر شما