تکمیل زنجیره تولید کنسانتره و آبمیوه انگور در چهارمحال و بختیاری فراهم است

شهرکرد-ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون با فعالیت سه کارگاه فراوری انگور در این استان، زنجیره فرآوری این محصول فاسد شدنی در استان در حال تکمیل است و زنجیره تولید کنسانتره و آبمیوه در استان فراهم شده است.

طهمورث فتاحی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا،از آغاز برداشت  حدود ۵۰ هزار تن  محصول انگور از تاکستان‌های استان در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: بزرگترین کارخانه کنستانتره آبمیوه، شربت میوه، آبمیوه در شهرستان کیار و ۲ کارگاه تولید شیره انگور در شهرهای بروجن و فرادنبه آماده دریافت محصول انگور تولید شده در استان است. 

به گفته وی، از میزان محصول تولیدی استان بیش از ۳۰ هزار تن به صورت تازه‌خُوری وارد بازار مصرف استان و استانهای اصفهان و خوزستان مصرف می‌شود و حدود پنج هزار تن نیز به صورت سنتی در منازل به محصول کشمش و شیره تبدیل می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همه ساله حدود ۱۵ هزار تن از محصول انگور به کارگاه‌های فرآوری استان تحویل و تبدیل به آبمیوه و عصاره آبمیوه و شیره می‌شود.  

وی با بیان اینکه از این میزان چهار هزار و ۱۰۰ هکتار بارور و ۱۲۱ هکتار به صورت نهال است، افزود: رقم غالب انگور در استان عسگری است که بیشتر به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود.

تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با مدیر کارخانه آبمیوه و کنسانتره گهرو در شهرستان کیار(شهد کوهرنگ) در مورد  نحوه پرداخت مطالبات تولیدکنندگان محصول انگور تحویلی بی‌نتیجه ماند، مدیر حاضر به پاسخگویی نشد. 

به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از ۱.۵ میلیون تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلات تولید می‌شود و سطح زیرکشت استان نیز ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهره‌بردار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha