طهمورث فتاحی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا،از آغاز برداشت حدود ۵۰ هزار تن محصول انگور از تاکستانهای استان در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: بزرگترین کارخانه کنستانتره آبمیوه، شربت میوه، آبمیوه در شهرستان کیار و ۲ کارگاه تولید شیره انگور در شهرهای بروجن و فرادنبه آماده دریافت محصول انگور تولید شده در استان است.
به گفته وی، از میزان محصول تولیدی استان بیش از ۳۰ هزار تن به صورت تازهخُوری وارد بازار مصرف استان و استانهای اصفهان و خوزستان مصرف میشود و حدود پنج هزار تن نیز به صورت سنتی در منازل به محصول کشمش و شیره تبدیل میشود.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همه ساله حدود ۱۵ هزار تن از محصول انگور به کارگاههای فرآوری استان تحویل و تبدیل به آبمیوه و عصاره آبمیوه و شیره میشود.
وی با بیان اینکه از این میزان چهار هزار و ۱۰۰ هکتار بارور و ۱۲۱ هکتار به صورت نهال است، افزود: رقم غالب انگور در استان عسگری است که بیشتر به صورت تازهخوری مصرف میشود.
تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با مدیر کارخانه آبمیوه و کنسانتره گهرو در شهرستان کیار(شهد کوهرنگ) در مورد نحوه پرداخت مطالبات تولیدکنندگان محصول انگور تحویلی بینتیجه ماند، مدیر حاضر به پاسخگویی نشد.
به گزارش ایرنا، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از ۱.۵ میلیون تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلات تولید میشود و سطح زیرکشت استان نیز ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۶ هزار بهرهبردار است.
نظر شما