پرهام پارسانژاد روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: بخش بزرگی از بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی و مطب ها افراد بالای 60 سال هستند که رفت و آمد به این مراکز و سازمانهای بیمه گر برای پوشش هزینه های درمانی از مشکلات جدی و غیرقابل انکار آنها است.
این فیزیوتراپیست تاکید کرد: بسیاری از مواقع پس از مراجعه به مراکز درمانی جهت تایید نسخه به شعب سازمانهای بیمه گر ارجاع داده می شوند و در همین رفت و آمدها، انتظار در صفها، ترافیک خیابانها و حالا هم که شیوع ویروس کووید۱۹، مشکلاتی جدی سلامتی آنها را تهدید می کند.
پارسانژاد اضافه کرد: حضور پزشکان، پرستاران و درمانگران در محل زندگی و فعالیت بیماران سالمند و پوشش بیمه ای مناسب و به دور از بوروکراسی اداری از موارد مهمی است که در توجه بیشتر به جمعیت سالمند کشور که رو به افزایش است، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به گفته وی، با توجه به نقش فیزیوتراپی و فیزیوتراپیست ها در فعال نگه داشتن سالمندان و مستقل ساختن آنها در انجام کارهای شخصی و پیشگیری از آسیبهای اسکلتی عضلانی که افراد در دوران سالمندی بسیار مستعد آنها هستند، به نظر می رسد حضور این متخصصان در خانه های سلامت شهرداری ها و برگزاری کلاسهای آموزشی و مراقبتهای میدانی در بطن جامعه گام مهمی در آگاهی بخشی و پیشگیری از بروز مشکلات حرکتی و مفصلی و تحمیل هزینه به نظام سلامت است.
نظر شما