تولید علم در دانشگاه علوم کشاورزی گرگان بدون توقف ادامه دارد

گرگان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت که روند حرکت این مرکز آموزش عالی به سمت تولید علم، مهارت‌آموزی دانشجویان و در نهایت تبدیل به دانشگاه نسل پنجم بدون توقف ادامه دارد.

علی نجفی‌نژاد روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت شصت و چهارمین سال تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: در چندین سال قبل و با اضافه شدن پژهش به مباحث آموزشی، این مرکز آموزش عالی تلاش برای تولید دانش در منابع طبیعی را در دستور کار قرار داد و با تلاش اساتید و دانشجویان به موفقیت های فراوانی رسید.

وی بیان کرد: در مسیر تلاش برای تولید دانش و با انجام پژوهش های کاربردی، تقاضای دستگاه‌های اجرایی و تولیدکنندگان برای مشارکت گرفتن از محققان دانشگاهی گلستان روند افزایشی داشته که امیدواریم برای رفع مسایل و مشکلات و رونق بخش های گوناگون بیشتر از گذشته از یافته‌های علمی محققان دانشگاه استفاده شود.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: در آخرین رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در تولید پژوهش رتبه یازدهم، در آموزش رتبه سیزدهم و در مهارت آموزشی رتبه ششم دانشگاه های کشور را در اختیار دارد.

نجفی‌نژاد افزود: تولید فناری و تجاری سازی ایده های دانشجویان برای تولید محصول، ایده در دست اجرای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که با راه اندازی مراکز رشد و تقویت همکاری با مراکز دانش بنیان، این فعالیت ها توسعه خواهد یافت.

وی ادامه داد: در نمونه‌ای از تجاری سازی ایده ها، یکی از دانشجویان این مرکز آموزش عالی، پایان نامه مقطع کارشناسی خود را با موضوع تولد ماسک نانو تهیه کرد که پس از مدت کوتاهی این پژوهش، تجاری شده و اکنون این ایده با راه اندازی کارگاه تولد ماسک و ایجاد ۳۰ فرصت شغلی مشغول تولید و فعالیت است.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار داشت: محققان و پژوهشگران این دانشگاه در زمینه تولید علم شتاب خوبی دارند و تلاش می کنیم با ثروت آفرینی از ایده و تولید فناوری با ارزش افزوده مناسب، چرخه تولید علم را در این مرکز علمی کامل کنیم.

وی به اقدامات این مرکز آموزش عالی در دوران شصت و چهار ساله فعالیت اشاره کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی ماهر برای مدیریت منابع طبیعی کشور، مهمترین هدف دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بود که این هدف همچنان پیگیری می شود.

نجفی‌نژاد با تاکید بر ضرورت بهره مندی از ظرفیت این مرکز آموزش عالی برای پایه گذاری تحول در گلستان گفت: دانشگاه فقط برای آموزش نیست و جنبه های دیگر آن مانند مهارت آموزی، تولید علم و فراهم کردن شرایط برای تبدیل دانشجویان به کارآفرین باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

وی ادامه داد: پس از رسیدن به هدف دانشگاه نسل چهارم با توسعه ایده های کارآفرینی در دانشگاه و تغییر مسیر این مرکز آموزش عالی به سمت رفع نیازهای جامعه، تبدیل‌شدن به دانشگاه نسل پنجم با هدف تمدن سازی برای  جهان را در دستور کار قرار خواهیم داد.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: درخشش در جهان با خدمت به همه ساکنان زمین، هدف مهم و چشم انداز این مرکز آموزش عالی در دانشگاه نسل پنجم است که با کمک دانشجویان و اساتید به آن دست خواهیم یافت.

در این مراسم همچنین نوروزعلی حسن‌عباسی عضو پیشین هیات علمی و شیرین بیک مهاجر از کارمندان بازنشسته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به ذکر خاطراتی از دوران فعالیت در این مرکز آموزش عالی پرداختند.

رونمایی از تمبر و دیوارنگاره شصت و چهارمین سال تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، از دیگر بخش های این مراسم بود.

یازدهم مهرماه ۱۳۳۶ نخستین پایه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با افتتاح آموزشگاه عالی جنگل و مرتع توسط وزیر کشاورزی وقت در گرگان پی ریزی شد و این آموزشگاه در سال ۱۳۵۵ به مدرسه عالی منابع طبیعی تبدیل گردید.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ با موافقت وزارت کشاورزی و وزارت علوم، مدرسه عالی به وزارت علوم ملحق گشت و زیر پوشش دانشگاه مازندران به دانشکده منابع طبیعی تبدیل شد.

دانشکده منابع طبیعی گرگان در سال ۱۳۶۷ به مجتمع دانشگاهی علوم کشاورزی و منابع طبیعی ارتقا یافت و از دانشگاه مازندران منفک شد.

در سال ۱۳۷۱ این مجتمع دانشگاهی به دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی تبدیل گردید و فعالیت اولین دانشگاه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی در ایران آغاز شد.

در حال حاضر در این دانشگاه ۱۵۸ رشته تحصیلی شامل ۴۶ رشته کارشناسی، ۵۷ رشته کارشناسی ارشد و ۵۵ رشته دکتری تخصصی دایر است.

تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل این مرکز آموزش عالی بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر با ۱۷۹ عضو هیات علمی است که ۸۸ درصد آنان دارای مرتبه استادیاری و بالاتر هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha