دبیران علمی و اجرایی «جایزه جلال» با حکم وزیر فرهنگ منصوب شدند

تهران- ایرنا- «ابراهیم حسن‌بیگی» و «مصطفی راضی‌جلالی» در احکام جداگانه‌ای از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ترتیب به عنوان دبیرعلمی و دبیراجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی «جلال آل احمد» منصوب شدند.

به گزارش ایرنا از موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در حکم سیدعباس صالحی خطاب به ابراهیم محمدحسن‌بیگی آمده است:

«نظر به پیشنهاد معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، با توجه به سوابق و تجارب ارزنده شما در عرصه ادبیات داستانی به موجب این حکم به عنوان «دبیر علمی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال‌آل احمد، منصوب می‌شوید؛ مقتضی است بر اساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه جایزه  و در همکاری با اعضای محترم هیئت علمی و دبیر اجرایی جایزه، اقدام لازم در زمینه برگزاری شایسته این رویداد ادبی را معمول فرمایید. مزید توفیق شما را از خداوند متعال مسألت دارم».

همچنین در حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به مصطفی راضی‌جلالی آمده است:

«نظر به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه‌های فرهنگی، به‌ویژه در حوزه ادبیات به موجب این حکم به عنوان «دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد» منصوب می‌شوید؛ امید است با استعانت از خداوند متعال و تعامل موثر با اساتید و نویسندگان ارجمند و اعضای محترم هیئت علمی، در برگزاری شایسته‌تر این رویداد ملی موفق و موید باشید».

ابراهیم حسن بیگی در سال ۱۳۳۶ در روستای خواجه نفس از شهرستان بندر ترکمن متولد شد. تاکنون آثاری از وی در حوزه داستان کوتاه، ادبیات کودک و نوجوان، دین و دفاع مقدس منتشر شده است. «اشکانه»، «ریشه در اعماق»، «نشانه‌های صبح»، «معمای مسیح»، «محمد»، «قدیس» و ... برخی از آثار وی است.

مصطفی راضی جلالی نیز سابقه معاون مالی و اداری بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و سردبیری مجلات مختلف وزارت نفت را در کارنامه خود دارد، از جلالی راضی تا کنون چند دفتر شعر و کتاب در حوزه نقد ادبی به انتشار رسیده است. مجموعه شعر «به جای گالیله می نویسم» از جمله آثار اوست.

گفتنی است اعضای هیئت علمی جایزه ادبی جلال طی روزهای آینده معرفی می‌شوند.

جایزه ادبی جلال آل‌احمد یک جایزه دولتی است که به منظور معرفی آثار برگزیده ادبیات داستانی در ایران پایه‌گذاری شده‌ و با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۷ نخستین دوره خود را در سال‌روز تولد آل‌احمد آغاز کرد. این جایزه از آن سال بدون وقفه ادامه داشته و هر سال هم‌زمان با سالروز تولد جلال آل احمد، با انتخاب کتاب های برگزیده به کار خود پایان می‌دهد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha