مسابقات فتح پرچم در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی کرمانشاه گفت:‌ مسابقات فتح پرچم CTF در زمینه امنیت سایبری در روزهای سوم و چهارم آبان ماه به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

«آپا» مخفف واژه‎‏‎‎‏‎های آگاهی‌‎‎رسانی، پشتیبانی و امداد است. مرکز آپا دانشگاه رازی با حمایت سازمان فناوری اطلاعات ایران در تیرماه ۱۳۹۵ تأسیس گردید. این مرکز خدمات خود را در قالب شناسایی تهدیدات رایانه‌‎‎ای، کشف و گزارش آسیب‌‏‌پذیری‎‌ها، رسیدگی و امداد به سازمان‌‎ها در مواجهه با رخداد‎های امنیتی، ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ‎‎پذیری، پژوهش‎‌های کاربردی و آموزش عمومی و تخصصی در زمینه امنیت ارائه می‌‎نماید.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «حامد منکرسی» روز سه‌شنبه در نشست خبری افزود: این مسابقات در موضوعات مختلفی مانند امنیت شبکه، امنیت وب، جرم‌یابی دیجیتالی، رمزنگاری، پنهان‌کاری، تسخیر شبکه و امنیت برنامه‌های اندرویدی برگزار خواهد شد.

وی از مذاکره برای جذب اسپانسر برای این مسابقات خبر داد و گفت: تاکنون اسپانسری «کافه بازار» در موضوع برنامه‌های اندرویدی و نیز «کاشف» در زمینه امنیت سیستم مالی و بانکی کشور قطعی شده است.

آنگونه که منکرسی گفت: این مسابقات به صورت بین‌المللی بدون محدودیت سنی خواهد بود و اختتامیه آن نیز در روز هشتم آبان ماه مصادف با روز پدافند غیرعامل برگزار می‌شود.

وی مبلغ جوایز تیم اول را ۲ و نیم میلیون تومان، تیم دوم ۲ میلیون و تیم سوم را نیز یک و نیم میلیون تومان اعلام و بر افزایش مبلغ جوایز در صورت جذب اسپانسر تاکید کرد.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وبسایت ctf.razi.ac.ir  مراجعه کنند.

دانشگاه رازی قطب امنیت سایبری غرب کشور

مدیر مرکز آپا دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه هدف از برگزاری این مسابقات را تبدیل کردن این دانشگاه به قطب امنیت سایبری در غرب کشور اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود که ۵۰۰ تیم در این دوره از مسابقات شرکت کنند و با توجه به بین‌المللی بودن مسابقات یک تیم ۱۵ نفره مدتهاست که در حال طراحی سوالات آن هستند.

منکرسی همچنین از برگزاری مسابقه شکارچیان تهدیدات سایبری به عنوان بخش جنبی مسابقه فتح پرچم خبر داد و گفت:‌ این مسابقه نیز مختص بیان بهترین تجربه سازمان‌ها و نهادهای استان در حوزه پیشگری، شناسایی و مقابله با تهدیدات سایبری خواهد بود.

وی در پایان گفت: تیم امنیت سایبری دانشگاه رازی در قالب یک شرکت دانش بنیان موفق به اخذ قرارداد با سازمان های مختلفی مانند شرکت نفت فلات قاره شده و اکنون برخی از محصولات این تیم مانند سامانه احراز هویت متمرکز، تجاری‌سازی شده است.

دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha