امیر خسروانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبارات در سال جاری به صورت ماهیانه به حساب فرمانداریها و دهیاریها واریز میشود و مبلغ نهایی سال ۹۹ هم در انتهای سال مشخص میشود.
وی با اشاره به اینکه توسعه عمرانی در روستاها جدایی از توسعه فرهنگی و اقتصادی نیست، اظهار داشت: زمانی که یک پروژه عمرانی و یا اقتصادی در روستا به نتیجه میرسد ، مراودات فرهنگی و اجتماعی را هم با خود به همراه دارد و از این نظر ما همه این حوزهها را در یک راستا میبینیم.
خسروانی ادامه داد: زمانی که از یک طرح گردشگری مانند بوم گردی حمایت میشود علاوه بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، توسعه فرهنگی را هم به دنبال دارد که فرهنگ کار و فرهنگ تولید را هم تغییر میدهد و مردم باید برای برآورده کردن نیازهای گردشگران تولیدات خود را هم افزایش دهند.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه امروز حداقل نیاز روستاییان و عشایر برآورده شده است و به دنبال امکانات دیگری هستند گفت: در پی توسعه عمرانی ، اقتصادی و فرهنگی در روستاها ، تولید و فروش آنلاین محصولات ارگانیک هم رونق گرفته است به طوریکه در نمایشگاه توانمندی روستاها و عشایر سال گذشته ، یک شرکت روستایی کرمانشاهی به عنوان کارآفرین و استارتآپ برتر شناخته شد.
وی روند توسعه و پیشرفت در روستاها را نه آرمانی ولی رو به جلو توصیف کرد و افزود: به عنوان مثال در هفت سال گذشته تعداد روستاهای برخوردار از گاز به یک هزار و ۵۰۰ روستا رسیده یعنی هفت برابر شده است و یا در سال ۹۶ فقط ۷۰ روستا سهمیه قیر رایگان داشتند اما امروز به ۱۵۰ روستا رسیده که سهم مناسبی است.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و یک هزار و ۶۳۷ دهیاری وجود دارد.
نظر شما