دکتر «حمید احمدی» روز پنجشنبه به ایرنا توضیح داد: براساس آخرین رتبهبندی کتابخانههای دانشگاهی توسط پژوهشگاه علوم و فناوری ایران (ایرانداک)، در سال ۱۳۹۸-۱۳۹۷، کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی در شاخصهای اعتبارات (خرید منابع اطلاعاتی)، تعداد کتاب چاپی، تحقیق و توسعه و تعداد امانت کتاب به مراجعان به ترتیب رتبههای اول، سوم، چهارم و پنجم را در بین ۲۰۳ کتابخانه دانشگاهی به بدست آورد.
وی افزود: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) آمار کتابخانهها را بر پایه استاندارد NISO Z۳۹.۷ در پنج شاخص (مجموعه، نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات) هر ساله گردآوری و در سامانه آمار کتابخانهها به نشانی ak.irandoc.ac.ir منتشر میکند.
دکتر احمدی یادآور شد: در سال ۱۳۹۷-۱۳۹۶ کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی رتبه نخست را در شاخص اعتبارات (خرید منابع داخلی) کسب کرد.
دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از دانشگاه های مطرح کشور است.
نظر شما