جهانگیر شاهمرادی روز چهارشنبه در نخستین جلسه تهیه اطلس جامع سرمایه گذاری البرز افزود: با هدف تهیه این اطلس نیاز است تا کارگروه تخصصی با حضور تمام دستگاه های ذیربط استانی شامل مرکز خدمات سرمایه گذاری، شهرداری، محیط زیست، اتاق بازرگانی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، صنعت ومعدن، گردشگری و دستگاه های خدمات رسان و امور زیر بنایی تشکیل شود.
وی اضافه کرد: انتظار ما از دستگاه ها این است که در تهیه این اطلس نسبت به بررسی وضعیت کنونی نقاط سرمایه گذاری استان البرز اقدام نموده و منطبق بودن نقاط سرمایه گذاری موجود استان در اطلس جامع سرمایه گذاری را با سند آمایش سرزمینی استان را لحاظ نمایند.
مدیر کل اقتصاد و دارایی البرز نیز در این نشست با بیان اینکه تدوین اطلس سرمایه گذاری استان، فرآیند سرمایه گذاری را تسریع می بخشد گفت: این اطلس بانک جامع اطلاعات گردآوری و تحلیل شده مشتمل بر ظرفیت ها، زیر ساخت ها، مزیت، محدودیت، نیاز، اولویت، فرصت، قوانین، فرآیندها و سایر اطلاعات اثرگذار بر جذب سرمایه گذاری است.
ابوالفضل فلاح افزود: این امر با در نظر داشتن الزامات و ضرورت های حاکم بر سرمایه گذاری خارجی علاوه بر تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایه گذاری با تحلیل اطلاعات موجود و اهداف تبیین شده منتج به هدایت هوشمند سرمایه گذاران برای انتخاب بهترین موقعیت جغرافیایی اجرای پروژه می شود.
وی اضافه کرد: هدایت سرمایه گذار در مسیر برنامه ریزی اقتصاد کلان منطقه ای ملی و بین المللی، تسهیل فرآیند جلب اعتماد و تحقق امنیت سرمایه، ارتقا دسترسی به اطلاعات به روز شده و شفاف برای سرمایه گذاران، کمک به مکان یابی اجرای متناسب با تقاضای سرمایه گذار و کارشناسی برای انتخاب محل پروژه از جمله مزایای اطلس برای سرمایه گذاران است.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی و ۱۲۰ هزار واحد صنفی در البرز مشغول فعالیت هستند.
نظر شما