۲ تن مواد غذایی فاسد در کرمانشاه کشف شد
عکس آرشیوی است

کرمانشاه - ایرنا- مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کشف ۲ تن انواع مواد غذایی فاسد در کرمانشاه خبر داد و گفت: این مواد در یک منزل مسکونی در شهر کرمانشاه کشف و توقیف شد.

«شهریار مستوفی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه به همراه کارشناسان اداره تعزیرات حکومتی استان، نمایندگان نیروی انتظامی، پلیس نظارت بر اماکن عمومی و اداره صمت در بازدید از یک منزل مسکونی که به عنوان انبار مواد غذایی از آن استفاده می‌شد حدود ۲ تن از انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را توقیف کردند.

وی اظهار داشت: مواد غذایی فاسد در صورت عدم جمع‌آوری از سطح عرضه امکان بازگشت به چرخه تولید توسط برخی از شرکت‌های غیرقانونی را دارند که با هماهنگی به عمل آمده با مقامات قضایی نسبت به معدوم نمودن این اقلام توقیفی اقدام شد.

وی اضافه کرد: مقدار چهار هزار و ۸۰۰ کیلوگرم پنیر نیز توقیف و باتوجه به اعتبار تاریخ مصرف و مجوزهای لازم، نمونه‌برداری شده و برای آزمایش‌های مورد نیاز به آزمایشگاه کنترل غذا و دارو تحویل گردید.

مستوفی با بیان اینکه مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته می‌تواند صدمات جبران ناپذیری برای سلامت مردم ایجاد کند، از مردم خواست در خرید مواد غذایی به مجوزهای تولید و تاریخ مصرف توجه و دقت کافی را داشته باشند.

استان کرمانشاه ۲میلیون نفر جمعیت دارد که نیمی از آن در کلانشهر کرمانشاه مرکز استان سکونت دارند.

اکنون در این استان ۲۸۱ کارخانه و واحد تولید مواد خوراکی و ۲۱ کارخانه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha