به گزارش ایرنا از تارنمای سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا، «جوسپ بورل» تصریح کرد که حمایت اتحادیه با وجود فراگیری ویروس کرونا بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا با تامین ۶۰ درصد از کمکهای مالی آنروا، بیشترین سهم را در تامین بودجه این نهاد بینالمللی داراست خاطر نشان کرد که اتحادیه به تلاشهای خود برای جذب کمکهای مالی بیشتر ادامه خواهد داد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین تاکید کرد که فعالیتهای آنروا برای آوارگان فلسطینی، اثربخشی راه حل تشکیل دو کشور فلسطین و اسرائیل و ثبات و امنیت منطقه بسیار حائز اهمیت است.
آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد، سال ۱۹۴۹ برای کمک و حمایت از آوارگان فلسطینی در اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه شکل گرفت.
اما به دنبال حمایت همه جانبه دولت ترامپ از رژیم صهیونیستی، واشنگتن کمک ۳۶۰ میلیون دلاری آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی به آنروا را قطع کرد.
این نهاد بینالمللی پس از قطع کمکهای آمریکا، برای کمکرسانی به بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار آواره فلسطینی در اراضی اشغالی، اردن، لبنان و سوریه با بحرانی جدی رو به رو شده است.
سخنگوی آنروا چندی پیش نسبت به کسری بودجه ۲۰۰ میلیون دلاری این نهاد هشدار داد و افزود: ناتوانی آنروا در اجرای برنامههایش، امنیت و ثبات در غزه را تهدید میکند.
عدنان ابوحسنه در گفتوگوی ویژه با خبرگزاری "شهاب" فلسطین گفت: در صورتی که اقدامی در این زمینه صورت نگیرد، برنامههای آنروا تحتالشعاع این بحران [مالی] قرار خواهد داشت.
وی تأکید کرد: به تمام جهانیان میگوییم که با این وضعیت [کمبود شدید مالی] آنروا نمیتواند ادامه کار دهد.
نظر شما