مدیر شبکه بهداشت و درمان پنجشنبه شب در این آیین اظهار داشت: خیران حوزه سلامت در کنار خدمات ماندگار دولت در این شهرستان، انقلاب عظیمی در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کردند.
محسن ترکاشوند حوزه سلامت را یکی از اساسیترین حوزههای مورد نیاز مردم عنوان و بیان کرد: این حوزه بهویژه امروز که درگیر ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ هستیم، برای مردم بسیار ملموس است.
وی با بیان اینکه در این راستا نیاز مردم به حوزه بهداشت و درمان بیش از گذشته خود را نشان میدهد افزود: آنچه که بیشتر خود را نشان میدهد، خدمات خیرخواهانه و نیکوکارانه خیران سلامت در ملایر است که در سطح استان و کشور پیشتاز هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: در هر گوشه بیمارستانهای امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی این شهر اثر خیران در آنها مشهود است و به خوبی خدمات به مردم بهویژه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ ارایه میشود.
ترکاشوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره زندهیاد حاج «محمود ساریخانی» و تقدیر از خانواده وی و ساخت این مرکز در زمان حیات مرحوم ساریخانی گفت: وی با نیّت خیر و عاشقانه برای خدمت به مردم کار کرد و در حوزه سلامت گام برداشت.
وی یادآور شد: در این مرکز سالهای سال برای سلامت کودکان و برای حوزه بهداشت و درمان خدمات ارایه خواهد شد و این منطقه از خدمات خوب بهداشتی و درمانی برخوردار شود.
حوزه سلامت همچنان نیازمند کمک خیران است
ترکاشوند بیان کرد: هر مبلغی که به نیت کار خیر برای امور بهداشتی و درمانی هزینه شود، برابر هزاران میلیارد تومان هزینههای دولتی در این بخش برکت خواهد داشت.
رییس مجمع خیران سلامت ملایر نیز گفت: پایگاه سلامت شهری سعدی به همت خیّر ملایری شادروان «حاج محمود ساریخانی» احداث و تجهیزات پزشکی و اداری آن نیز توسط خانواده رحمتی به نیابت از مادرشان شادروان «حاجیه خانم فاطمه کولیوند» انجام شد.
عباس آذرهمایون افزود: این مرکز در زمینی به مساحت ۲۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۵۰ مترمربع احداث شد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ساخت آن هزینه شد و در مدت زمان یکسال احداث و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه حوزه سلامت همچنان نیازمند کمک خیران و نیکوکاران است ادامه داد: این مرکز شامل بخشهایی همچون واکسیناسیون، بهداشت مادر و کودک است و در یکی از مناطق پُر جمعیت و دارای سطح متوسط معیشتی احداث شده است.
طبق گزارش شبکه بهداشت و درمان ملایر، طی سالهای گذشته ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای ۷۸ طرح بهداشتی و درمانی از محل اجرای طرح تحول نظام سلامت به این شهرستان اختصاص یافت که در این راستا طرحهایی همچون ۲۷ خانه بهداشت، ۱۸ مرکز جامع سلامت و ۲۰ محل زیست پزشک اجرا و به بهرهبرداری رسید.
در حال حاضر بیش از ۵۰۰ خیّر و نیکوکار با مجمع خیران سلامت ملایر همکاری میکنند.
نظر شما