خانه‌نشینی سالمندان در بحران کرونا، مراکز اخذ رای آمریکا را جوان‌تر می‌کند

تهران – ایرنا – مقام‌های انتخاباتی آمریکا پس از پشت سر گذاشتن مشکل جایگزین کردن متصدیان سالمند در مراکز اخذ رای که در معرض خطر بالای ابتلا به کرونا هستند، حال با چالش دیگری روبه‌رو هستند، داوطلبان ناآزموده جوانتری که وظیفه پیروی از پروتکل‌های سخت بهداشتی در محیطی کاملا حزبی را برعهده دارند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، بررسی خبرگزاری رویترز از حوزه های انتخاباتی در ایالت های فلوریدا، جورجیا، میشیگان، کارولینای شمالی، اوهایو، پنسیلوانیا و ویسکانسین، این مساله را نمایان کرد که تلاش سراسری برای استخدام صدها هزار داوطلب جوان تر که تجهیزات را نصب و رای دهندگان را چک می کنند، بدان معناست که اکثر حوزه های انتخاباتی در روز انتخابات ۲۰۲۰ کمبود نیرو نخواهند داشت.

آمار ارائه شده از سوی کمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا، مقام های انتخاباتی ایالتی و کمپین های خصوصی استخدام نیرو حاکی است که در تقریبا همه ایالت های یاد شده، تعداد نیروهای بیشتری در مقایسه با انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ استخدام شده اند.

نیروهای جدید صندوق های اخذ رای علاوه بر اطلاع از وظایف معمول انتخاباتی، باید در زمینه های دیگری چون شیوه کاهش شدت رویارویی و برخوردهای سیاسی و نحوه مدیریت رای دهندگانی که پروتکل های بهداشتی کووید–۱۹ را رعایت نمی کنند، آموزش ببینند.

در سالی که آمریکا با برخورد شبه نظامیان مسلح با معترضان مواجه بوده است، برخی مدافعان حق رای گیری نگرانند که گروه های مسلح در مقابل مراکز اخذ رای حاضر شوند.  

این افراد همچنین از اقدامات تحریک آمیز غیرمعمول جمهوریخواهان نگرانند که درصدد هستند هزاران ناظر انتخاباتی را به کار گمارند تا در حمایت از شکایت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تقلب گسترده انتخاباتی، به مدرک و سندی دست یابند.

طبق نظرسنجی خبرگزاری رویترز و موسسه ایپسوس، درحالی که بیش از ۲۰ میلیون آمریکایی آرا خود را به صندوق ها انداخته و شمار بیشتری نیز قصد دارند تا قبل از روز انتخابات به تاریخ ۳ نوامبر (۱۳ آبان) حضوری یا از طریق پستی در انتخابات شرکت کنند، تقریبا یک سوم از حدود نیمی از رای دهندگان در ایالت های مهم تصمیم دارند در روز انتخابات شخصا در رای گیری شرکت کنند.

«آرون اوکرمن» مدیر اجرایی انجمن مقام های انتخاباتی اوهایو گفت: حجم و وسعت موضوعاتی که نیروهای اخذ رای باید در انتخابات امسال با آن روبه رو شوند، بی سابقه است.

موفقیت این افراد در مدیریت شرایط می تواند به منزله تفاوت انتخاب بین ترامپ و جو بایدن رقیب دموکرات وی باشد یا آشفتگی که پیشتر در سال جاری در جریان انتخابات مقدماتی به وجود آمد وقتی هزاران نفر از نیروهای مسن اخذ رای به دلیل نگرانی از شیوع کرونا دست از کار کشیدند.

در ایالت ویسکانسین، کاهش حضور مردمی در مراکز اخذ رای به دلیل نبود متصدیان این مراکز روی داد که در نتیجه سلامت رای دهندگان را به دلیل ایستادن طولانی مدت در صف انتظار رای دادن، به خطر انداخت.

با پدیدار شدن مشکلات، مقام های انتخاباتی و فعالان تلاش دارند تا داوطلبانی را به عنوان متصدی اخذ رای به کار گمارند.

این نیروهای جدید، بسیار جوانتر از حد معمول هستند. طبق اعلام کمیسیون کمک انتخاباتی آمریکا، از بیش از ۹۲۰ هزار نیرویی که در انتخابات سال ۲۰۱۶ در سراسر کشور استخدام شدند، بیش از ۵۶ درصدشان بیش از ۶۰ سال سن داشتند.

اما براساس اعلام «رابرت براندون» یکی از موسسان این کمیسیون، تقریبا ۹۰ درصد از بیش از ۶۵۰ هزار نیرویی که در سال جدید به مقام های محلی ارجاع داده شده اند، کمتر از ۶۵ سال سن دارند.

بیش از ۳۱ هزار دانش آموز و دانشجو که بیش از نیمی از آنها محصلان دبیرستانی هستند، برای انتخابات سال جاری استخدام شده اند.

در همین حال، مقام های انتخاباتی می گویند علاقمندی گسترده به کار در مراکز اخذ رای، تشویق کننده و چالش برانگیز است.

«جاکوب ماژور» ۱۷ ساله یکی از چهره های جدیدی است که قرار است در یکی از مراکز اخذ رای مشغول به کار شود.

وی گفت که احتمال دارد بسیاری از نیروهای تازه استخدام شده در دقیقه ۹۰ انصراف دهند، زیرا جوان ها کنترل کمتری بر زندگی خود دارند.

وی که هنوز به سن رای دادن نرسیده است، گفت که هیچ چیز مانع از حضور وی در روز انتخابات نخواهد شد.  

«جاناتان زونیگا» معاون مدیر کمیسیون انتخابات میلواکی، شهری که تصمیم به کاهش تعداد مراکز اخذ رای از ۱۸۰ به ۵ مرکز در انتخابات مقدماتی باعث بی نظمی و آشفتگی شد، گفت که قرار است تعداد مراکز دایر اخذ رای در روز ۳ نوامبر به دستکم ۱۷۳ مرکز برسد.  

وی تصریح کرد که حدود ۲ هزار و ۶۰۰ متصدی جدید اخذ رای برای آموزش ثبت نام کرده و یک هزار نیروی کهنه کار دیگر نیز قرار است به کار بازگردند که نتیجه آن افزایش قابل توجهی بر ۲ هزار و ۶۵۳ متصدی ای است که در سال ۲۰۱۶ در این شهر مشغول به کار بودند.

با این همه، وی تاکید کرد که با توجه به افزایش شیوع کرونا در ویسکانسین، وی قصد دارد ۲۰۰ نیروی آماده به کار را استخدام کند تا در صورت انصراف دیگران در روز انتخابات، به کار گماشته شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha