۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84080056
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روستاگردی کلید توسعه فارسبان نهاوند است

۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۷
کد خبر: 84080056
روستاگردی کلید توسعه فارسبان نهاوند است

همدان-ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند گفت: سراب فارسبان در کنار سراب‌های گیان و گاماسیاب ازجمله مهم‌ترین مناطق بکر گردشگری این شهرستان است که طرح روستاگردی کلید توسعه آن محسوب می‌شود.

محسن جانجان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: وجود درخت گردوی کهنسالی با حدود ۶۰۰ سال قدمت در این سراب یکی از جاذبه های طبیعی سراب فارسبان است.

وی اظهار داشت: قطر این درخت پنج متر، ارتفاع شاخه های آن ۶۰ متر و شعاع شاخه ها و سایبان آن حدود ۷۰۰متر مربع است که در نوع خود در جهان نمونه است.

رییس اداره میراث فرهنگی،گردشگری وصنایع دستی نهاوند با اشاره به اجرای طرح‌های توسعه ای در نقاط گردشگری استان افزود: مرحله چهارم محوطه سازی سراب فارسبان به اتمام رسید.

جانجان گفت: درسه سال اخیر به ویژه در سالجاری، اقدامات زیرساختی متعدد و قابل توجهی در حوزه‌گردشگری نهاوند اجرایی شد، ولی زیرساخت هایی که کرونا اجازه نداد گردشگران با استفاده از آن لذت ببرند.

وی اظهار داشت: این اقدامات شامل ساماندهی مبلمان محیطی و اجرای سنگ فرش به صورت طبیعی، ساخت نیمکت و اصلاح سکوهای نشیمن داخل محوطه سراب با اعتبار ۲ میلیارد ریال و اجرای برج نوری در داخل سراب با اعتبار چهار میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه فارسبان نهاوند منطقه بکر در توسعه گردشگری روستایی این شهرستان است گفت: روستاگردی یکی از اهداف مهم در جذب گردشگر است که باید زیرساخت های آن به خوبی مهیا شود.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان اظهار داست: کلید توسعه فارسبان و روستاهای همجوار در حوزه گردشگری است که با از بین رفتن ویروس کرونا می تواند در اشتغالزایی و کسب درآمد نیز تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی بیان کرد: تعیین محدوده مناطق نمونه گردشگری در این شهرستان از ابتدای سال نیز آغاز شده است.

جانجان گفت: نهاوند دارای سه منطقه گردشگری بام‌ نهاوند، سراب گیان و سراب فارسبان است که هرکدام از این مناطق دارای پتانسیل فراوان در جذب گردشگر و رونق این صنعت در شهرستان نهاوند است.

وی خاطرنشان کرد: نهاوند با داشتن ۲۶۴ دهنه سراب، چشمه و رشته قنات به شهر سراب ها معروف بوده و جایگاه نخست را در استان همدان دارا است.

رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند افزود: یکی از گام های مهم و اساسی برای رسیدن به توسعه پایدار در گردشگری، شناخت زیرساخت های مربوط به این حوزه است که توجه و شناخت کافی به این زیرساخت ها برنامه ریزی برای توسعه گردشگری را آسان می کند.

جانجان خاطرنشان کرد: شهرستان نهاوند با توجه به جاذبه های گردشگری خیلی خوبی که دارد از ظرفیت ویژه ای برای توسعه گردشگری به خصوص گردشگری فرهنگی و طبیعت گردی برخوردار است؛ اما در زمینه زیرساخت های لازم برای رونق آن، ضعیف و نیازمند سرمایه گذاری است.

جانجان به زیر ساخت های لازم برای توسعه گردشگری اشاره کرد و افزود: برای رونق گردشگری وجود جاذبه های مختلف طبیعی و تاریخی شرط لازم است، اما کافی نیست و نیاز به زیر ساخت هایی از جمله خدمات گردشگری، حمل و نقل، رقابت پذیری کالاها و وجود جاذبه های انسان ساخت دارد که این زیر ساخت ها در نهاوند ضعیف و نیارمند تقویت است.

سراب گاماسیاب، سراب نیلوفر، سراب گیان، سراب فارسبان، سراب باروداب و سراب ملوسان با حیات وحش منحصر به فردش معروف ترین سراب های نهاوند هستند که هر کدام می تواند نمادی زیبا برای معرفی غنای طبیعت نهاوند وجایگاهی برای جذب گردشگر باشد.

شهرستان نهاوند با دارا بودن جمعیتی افزون بر ۱۹۰ هزار تن در ۱۰۵ کیلومتری جنوب استان همدان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha