حجت الاسلام والمسلمین سید محمد صادق علم الهدی روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: مردم تماشاگر و نظاره گر صحنه ها هستند، باید انتقادات را به بهترین وجه ممکن و به نحو احسن نسبت به همدیگر مطرح کنند، نباید اجازه دهیم با غلبه برخی احساسات و منافع سیاسی، درد مردم از آنچه هست، بیشتر شود.
وی از مسوولان نظام خواست به تاسی از بزرگان دینی از حرکات احساسی در نقد و انتقادات و اظهارنظرها پرهیز کنند.
علم الهدی اظهار داشت: قاطبه علمای حوزه و مراجع تقلید سعی دارند به دور از احساسات حرف بزنند و از روی منطق و مطابق با موازین عقلی و شرعی موضع گیری کنند، به همین دلیل زود اظهار نظر نمی کنند، و تند حرف نمی زنند و معمولا تا به عمق مطلب و واقعیت پی نبرند اظهار موضع نمی کنند، این را به ما هم یاد دادند.
وی از مسوولان خواست با وحدت و همدلی به سمت رفع مشکلات مردم گام بردارند.
مجتبی ذوالنوری رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ۲۵ مهرماه ۹۹ در رفتاری بحثبرانگیز درخواست اعدام رییس جمهوری را در توییتر مطرح کرد، این اقدام انتقادهای بسیاری را برانگیخت.
علی ربیعی سخنگوی دولت ۲۹ مهر ماه در نشست خبری خود با بیان اینکه معاونت امور مجلس و معاونت حقوقی ریاست جمهوری در حال پیگیری موضوع توهین به رییس جمهوری از طریق هیات نظارت بر رفتار نمایندگان است، گفت: معتقدیم که موضوع از منظر عمومی و جرم عمومی باید مد نظر قرار گیرد و قوه قضاییه باید براساس اینکه به طور آشکار از جنبه عمومی برخی حرف از اعدام رییس جمهور یک کشور میزنند، موضوع را پیگیری کند. استیضاح حق مجلس است و در این مورد حرفی نداریم اما برخی نمایندگان فرمایشات مقام معظم رهبری را اساسا درونی نکردند یا به آن اعتقاد ندارند.
ربیعی تاکید کرد: از معظم له تشکر میکنیم که فاصله بین نقد و توهین را مشخص کردند. الگویی که رهبری گذاشتند میتواند رویه عادلانه برای تشخیص اظهارات محفلانه یا دلسوزانه باشد. معتقدم این توهینها نیاز به شاکی خصوصی ندارد و اهانت به رییس جمهوری در حیطه جرایم عمومی قرار دارد./
نظر شما