به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد مرغ گرم به ازای هر کیلو گرم به قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان به دست مصرف کننده برسد و عرضه نهادههای دامی به تولید کنندگان و مرغ داران نیز در قبال تحویل محصولات در شبکههای تعریف شده و با نظارت بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت انجام شود.
براساس این مصوبه مقرر شد، وزارت جهاد کشاورزی ضمن کنترل مقادیر تولید جوجه یک روزه، مقادیر ضرور زبان احتمالی ناشی از تولید ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه و جذب نشدن احتمالی آنها را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گزارش کند.
بنابراین مصویه، سازمان برنامه و بودجه مکلف به تامین مابه التفاوت قیمت فروش و قیمت مصوب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان (بر اساس اعلام سازمان یاد شده) است.
همچنین قیمت مرغ زنده درب کشتارگاه ۱۴ هزارو ۱۰۰ تومان (با احتساب تمام هزینه های ناشی از کمبود نهاده، آزادسازی ارز واکسن و ...) تعیین شود.
علاوه براین استانداران سراسر کشور به عنوان رییس کارگروه تنظیم بازار استان، اجازه خواهند داشت در سقف نوسان مثبت ۱۰ درصد نسبت به تعیین قیمت مرغ زنده در استان اقدام کنند.
قیمت مصرف کننده مرغ گرم بر اساس نرخ مصوب مرغ زنده هر استان به ازای هر کیلوگرم حداکثر ۶۰۰۰ تومان توسط کارگروه تنظیم بازار هر استان تعیین خواهد شد، تامین ۱۰۰ درصدی نهاده های طیور با ارز دولتی، موجب بازنگری قیمت های مصوب خواهد شد.
براساس این مصوبه برای قسمتی از ضرر و زیان های احتمالی که کارگروه تنظیم بازار قبلا مصوبه ساخته (۲۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار) محاسبات انجمن و درنظر گرفتن ضرر و زیان اعمال خواهد شد، ضمن اینکه چنانچه قیمت جوجه بالاتر از قیمت مصوب باشد، مازاد سود نیز بایستی محاسبه شود.
به گزارش ایرنا، براساس مصوبه تیرماه ستاد تنظیم بازار قیمت هرکیلوگرم مرغ زنده ۱۰ هزارو ۵۰۰ تومان و گوشت مرغ ۱۵ هزارتومان تعیین شده بود.
طی هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار از مرز ۲۵ هزارتومان نیز گذشت.
نظر شما