به گزارش روز شنبه خبرگزاری رسمی کویت ، الحجرف با صدور یک بیانیه مطبوعاتی گفت: اظهارات یاد شده هیچ کمکی به روابط قدرتمند میان ملت های مسلمان و ملت دوست فرانسه نمی کند.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که تلاش ها باید به سمت تقویت فرهنگ و بخشش و گفت وگو میان فرهنگ ها و ادیان پیش برود ما شاهد چنین اظهارات غیرقابل قبولی هستیم که خواستار ادامه انتشار تصاویر توهین آمیز به پیامبر گرامی اسلامی (ص) است .
الحجرف از رهبران کشورهای جهان و اندیشمندان و صاحب نظران خواست تا به مسئولیت بزرگ خود در خصوص تلاش در جهت برقراری صلح و همزیستی مسالمت آمیز عمل کنند و با رویکردی که باعث برانگیخته شدن تنفر و کینه توزی و مسخره کردن ادیان و نمادهای ارزشمند در میان اقوام و ملل می شود، مخالفت کنند و به نمادهای مقدس در میان مسلمانان سراسر جهان احترام گذاشته شود تا جهان گرفتار اسلام هراسی شکل گرفته توسط گروه های تندرو نشود.
فعالان و بِلاگرهای جهان عرب به دنبال اصرار رئیس جمهور فرانسه بر ادامه یافتن انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز علیه پیامبر گرامی اسلام (ص) با انتشار مطالبی به طور گسترده خواستار تحریم کامل کالاها و تولیدات فرانسوی در کشورهای اسلامی و عربی شدند.
هشتگ "تحریم کالاهای فرانسوی" به دنبال اظهارات "امانوئل مکرون" رییس جمهوری فرانسه که گفته بود کشورش کاریکاتورهای اهانت آمیز به پیامبر اسلام (ص) را بار دیگر منتشر خواهد کرد، در کشورهای عربی به ترند اول تبدیل شد.
این مسأله را میتوان نشانه خشم شهروندان عربی و اسلامی و کاربران صفحات اجتماعی در کشورهای عربی و اسلامی به خاطر حملات تند مکرون علیه مسلمان در فرانسه دانست که به بهانه اقدام جوان چچنی در کشتن معلم تاریخی که تصاویر کارتونی اهانت آمیز به پیامبر اسلام را نشان داده بود، انجام شده است.
فعالان در شبکههای اجتماعی یک کمپین تحریم کالاهای فرانسوی را با هشتگ "تحریم کالاهای فرانسوی" در کنار " مکرون به پیامبر اهانت میکند" و "پیامبر ما خط قرمز ماست" را راهاندازی کردند.
این کمپین که در شبکههای اجتماعی شکل گرفته است، با هدف آسیب زدن اقتصادی به دولت فرانسه صورت میگیرد که پس از حوادث نژادپرستانه علیه مسلمانان زن در فرانسه، حد و مرز اهانت به دین مبین اسلام را زیر پا گذاشته، همچنان که مسلمانان را در کشورش زیر فشار قرار داده است.
کاربران عرب در توئیتر فهرستی از کالاهای فرانسه در بازارهای کشورهای عربی را منتشر کردهاند و خواستار تحریم آنان شدهاند.
همچنین بسیاری از کاربران در شبکههای اجتماعی تصاویر پروفایل خود در شبکههای اجتماعی نظیر توئیتر، فیسبوک و دیگر شبکهها را به تصاویری از نام رسول گرامی اسلام (ص) تغییر داده و با این اقدام انزجار خود را از هتاکی مقامات فرانسوی علیه پیامبر اسلام نشان دادهاند.
از سوی دیگر، برخی از فروشگاهها و مراکز تجاری کویت در واکنش به اظهارات رییس جمهوری فرانسه با نصب پلاکاردهایی از آغاز تحریم کالاهای فرانسوی خبر داده اند.
در همین حال دانشگاه قطر در حساب توئیتریاش اعلام کرد که با توجه به حوادث اخیر و مسائل مربوط به اهانت متعمدانه به اسلام، مدیریت دانشگاه تصمیم گرفته است که فعالیت هفته فرهنگی فرانسه را تا به مدت نامعلومی به تعویق بیندازد.
فروشگاههای زنجیره ای و شرکت های توزیع کالا در قطر هم با اعلام اسامی تولیدات فرانسه با صدور بیانیه هایی از جمع آوری این محصولات از فروشگاهها و عدم توزیع آن از این پس خبر دادند.
همچنین "مرزوق الغانم" رییس مجلس الامه کویت اقدام برخی از روزنامههای فرانسوی در انتشار کاریکاتور اهانتآمیز به حضرت محمد (ص) را محکوم کرد و از دولت کشورش خواست که اهانتهای عمدی را که به ارکان دین مبین اسلام و مقدسات مسلمانان صورت میگیرد، محکوم کند.
مکرون اخیرا در اظهاراتی با اعلام کرده بود که فرانسه همچنان به انتشار کاریکاتورهای توهین آمیز علیه رسول گرامی اسلام (ص) ادامه خواهد داد، امری که با واکنش تند مسلمانان روبرو شده است.
۱۴۸۷
نظر شما