حمید اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چهار درخواست از شهرستان سنندج، یک درخواست از شهرستان سقز و یک درخواست از شهرستان دیواندره تقاضای مجوز داشتند که این درخواستها با حضور اعضای کمیسیون بررسی و با سه مورد موافقت و با سه درخواست دیگر مخالفت شد.
وی افزود: این درخواست در شرایط سخت کنونی میتواند نشانه مثبتی باشد و افراد میتوانند با ابتکارات و تواناییهای خود در این وضعیت هم فعالیت کنند.
وی با اشاره به برگزاری آزمون مصاحبه فراگیران رشتههای مختلف گردشگری در کردستان یادآور شد: این آزمون در ۲ سطح انگلیسی و فرانسه و برای فراگیران رشتههای راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، طبیعت گردی و مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی اعلامی از طرف ستاد مقابله با ویروس کرونا برگزار شد.
اسکندری افزود: این مصاحبه تخصصی با شرکت ۳۰ نفر از کسانی که موفق به گذراندن دورههای تخصصی گردشگری شده بودند برگزار شد که در پایان ۹ نفر رد شده و ۲۱ نفر توانستند در این آزمون قبول شوند.
وی در رابطه با نشست کمیسیون فنی گردشگری هم اظهار داشت: در این نشست درخواستهایی برای تغییر کاربری زمینهای گردشگری ارائه شده بود که با توجه به سیاست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر حفظ این کاربریها با تغییر همه این درخواستها مخالفت شد.
این استان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.
نظر شما