حمیدرضا متین روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای استقرار این واحدهای جدید یک هزار و ۸۶ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و حمایت دولت سرمایهگذاری شده است.
او گفت: پارسال همین موقع ۳۷ پروانه بهرهبرداری با سرمایه گذاری ۹۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و اشتغال ۶۰۱ نفر صادر شده بود که امسال افزایش چشمگیری یافته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان افزود: این واحدها در زمینه کانی غیرفلزی، ابزار پزشکی، محصولات فلزی فابریکی، محصولات شیمیایی، لاستیک و پلاستیک، دباغی و چرم، ماشین آلات و دستگاه های برقی، بازیافت، وسایل نقلیه موتوری و منسوجات فعالیت میکنند.
متین خاطرنشان کرد: در این واحدهای صنعتی یک هزار و ۴۳۱ نفر مشغول به کار می شوند که تاثیر بسزایی در اشتغال و رونق کسب و کار استان دارد.
او به صدور ۸۲۱ جواز تاسیس از ابتدای سال جاری اشاره کرد و افزود: برای ایجاد این واحدها ۶ هزار و ۱۲۶ میلیارد تومان سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی و حمایت دولت نیاز است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت پیشبینی کرد: در این واحدها ۱۱ هزار و ۲۱۵ نفر نیروی متخصص و مبتدی مشغول به کار شوند.
به گفته متین صدور جواز تاسیس نخستین مرحله استقرار واحدهای صنعتی است و پس از آن مجریان باید به دنبال ساخت و ساز و تهیه و نصب ماشینآلات باشند و سپس پروانه بهرهبرداری برای آنها صادر میشود.
او با بیان اینکه فرآیند ساخت و ساز و راه اندازی خط تولید دست کم یک سال طول می کشد یادآوری کرد: در این مراحل مجریان طرحها را تنها نگذاشته و تا رسیدن به بهرهبرداری آنها را مشاوره و پشتیبانی میکنیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان اضافه کرد: پارسال همین موقع ۴۱۸ جواز با سرمایهگذاری یک هزار و ۹۸۸ میلیارد تومان صادر شده بود که در این زمینه امسال رشد ۹۶ درصدی را شاهد هستیم.
متین گفت: بیشترین جواز صادر شده در زمینه محصولات کانی غیرفلزی، مبلمان، ساخت ماشین آلات و تجهیزات و محصولات از لاستیک و پلاستیک است.
در حال حاضر حدود یک هزار و ۴۰ واحد صنعتی در استان همدان فعالیت دارند.
نظر شما