محمد مددی روز پنجشنبه با حضور در کارخانه سیم و کابل همدان اظهار داشت: استمرار پروانه استاندارد، گواهینامههای ایزو ۹۰۰۰ و ۱۴۰۰۰، شرکت در فعالیتهای آموزشی، بهرهمندی از مدیر کنترل کیفی و رعایت معیار مصرف انرژی از عوامل ارزیابی واحدهای تولیدی برتر است.
او با بیان اینکه معرفی و قدردانی از سرآمدان و برگزیدگان موجب دلگرمی و خرسندی آنها میشود گفت: در راستای حمایت از فعالان عرصه تولید و اشتغال از هیچ کمکی دریغ نمیکنیم.
مدیرکل استاندارد همدان افزود: کارخانه سیمان هگمتان، چینی آلات ابراهیمی مفتخر و کارخانه سیم و کابل همدان به عنوان واحدهای برتر در زمینه استاندارد سازی محصولات انتخاب و تندیس استاندارد و لوح سپاس به انها اهدا میشود.
به گفته مددی فرآیند انتخاب واحدها و نهادهای نمونه در سطح ملی و استانی از مرداد ماه آغاز شد و صاحبان صنایع و واحدهای خدماتی پس از بارگزاری مدارک و مستندات خود در سامانه طراحی شده، مورد ارزیابی و بررسی توسط کارشناسان قرار گرفتند.
او خاطرنشان کرد: در این پایشها مشخص شد واحدهای صنعتی و خدماتی ۸۷ درصد با موازین استاندارد انطباق داشته اند و باید برای کیفیت بخشی به تولیدات و ارتقای شاخصها تلاش و تکاپوی بیشتری داشته باشند.
مدیرکل استاندارد همدان با قدردانی از واحدهای تولیدی و صادراتی استان در شرایط سخت تحریم و کرونا افزود: بیتردید بهرهمندی از استانداردهای ملی و بینالمللی در کیفیت بخشی محصولات و حضور موفق در بازارهای جهانی تاثیر بسزایی دارد و فعالان اقتصادی نباید از این مهم غفلت کنند.
با قدرت در مقابل تحریمها ایستادهایم
مدیرعامل شرکت سیم و کابل همدان نیز گفت: این واحد صنعتی از سال ۱۳۶۱ با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعالیت خود را آغاز کرده و انواع کابل فشار ضعیف و مخابراتی را طبق استاندارد ملی ایران و استانداردهای بینالمللی تولید میکند.
محمود علیمیان با اشاره به اشتغال ۱۴۷ نفر در این واحد صنعتی افزود: بیش از ۹۰ درصد مواد اولیه این کارخانه از داخل تامین میشود که این عامل در موفقیت و پایداری ما بسیار تاثیر دارد.
او از طرح توسعه این واحد خبر داد و خاطرنشان کرد: بخش تولید کابل های شبکه کامپیوتری(LAN) و کابلهای فشار متوسط و قوی در دست اجرا است و به زودی در سبد محصولات این شرکت قرار میگیرد.
علیمیان تاکید کرد: اگر چه در سالهای گذشته نیروهای بیشتری در این واحد مشغول به کار بودند اما با وجود تحریم و فشارهای اقتصادی با قدرت ایستاده و در اندیشه توسعه و رونق تولید و صادرات محصولاتمان هستیم.
بر اساس آخرین آمار ۵۶۸ واحد صنعتی و خدماتی در استان همدان مشمول استاندارد اجباری است.
امسال به دلیل محدودیتهای کرونایی همایش تجلیل از برترین های استاندارد برگزار نشد و معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان و تعدادی از کارکنان استاندارد با حضور در واحدهای یاد شده از زحمات آنها قدردانی و تندیس و لوح سپاس را اهدا کردند.
نظر شما