علی شهریارپور روز سهشنبه در کمیته اشتغال شهرستان بروجن که با حضور مدیرعامل بانک توسعه تعاون و معاون صندوق کارآفرینی امید و تعدادی از مسوولان دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، تاکید کرد: این بستههای سرمایهگذاری براساس نیازهای اقتصادی و اشتغالزایی با هدف رفع مشکل بیکاری این شهرستان تهیه و برای دریافت تسهیلات و یا سرمایهگذاری مستقیم از سوی زیرمجموعههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه و منابع مالی آنها مشخص و اعلام میشود.
وی افزود: حوزههای گردشگری، صنعت و کشاورزی از اصلیترین ظرفیتها، پتانسیلها و توانمندیهای شهرستان بروجن بهشمار میرود.
شهریارپور تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری و بهخصوص شهرستان بروجن شرایط مطلوبی برای سرمایهگذاری و ارتقای کمی و کیفی شاخصهای اقتصادی دارد.
فرماندار بروجن نیز با اشاره به صنعتی بودن این شهرستان گفت: متاسفانه صنایع مستقر در بروجن با مشکل سرمایه در گردش، گرانی و تامین مواد اولیه مواجه هستند.
مسعود ملکی تاکید کرد: ترکیب ۸۲ درصدی جمعیت شهرستان بروجن در ۶ شهر و ۱۸ درصد در ۴۲ روستا باعث فراهم بودن زمینههای سرمایهگذاری و رونق اقتصادی در این شهرستان شده است.
وی یادآور شد: سالانه ۲۲۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی در شهرستان بروجن تولید و روانه بازارهای مصرف داخلی و خارجی میشود.
ملکی تصریح کرد: این پتانسیل زمینه سرمایهگذاری در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی خاص تولیدات کشاورزی و باغی شهرستان را فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: وجود تالابهای مهم ملی و بینالمللی، بناهای تاریخی و مراکز گردشگری و تفریحی در شهرستان بروجن بهترین امکان برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری و جذب گردشگران بهشمار میرود.
یکی از تولیدکنندگان شهرک صنعتی بروجن نیز گفت: در شرایط سخت و حساس کنونی کشور، حفظ اشتغال موجود از اهمیت بسزایی برخوردار است اما متاسفانه برخی تصمیمگیریها در سطح ملی باعث ضربه خوردن صنایع پاییندستی میشود.
محمد اخوان تاکید کرد: بهعنوان نمونه تصمیمگیریها در صنایع بالادستی پتروشیمی باعث ضربه زدن به صنایع پاییندستی مانند نساجی خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت شناسایی مزیتها و توسعه زیرساختهای سرمایهگذاری در استان افزود: هماکنون قابلیت، ظرفیت و آمادگی راهاندازی ۵۰۰ واحد تولیدی و کارخانه بافندگی با حداقل ۲ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری در نقاط مختلف این استان بهخصوص شهرستان بروجن را دارد.
اخوان تصریح کرد: با توجه به شرایط سخت اقتصادی و تورم کنونی در کشور، صنایع با مشکل تامین و گرانی مواد اولیه و همچنین سرمایه در گردش مواجه هستند.
به گزارش ایرنا، معاونان و مدیران عامل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی موانع و مشکلات توسعه چهارمحال و بختیاری و ارایه روشهای سرمایهگذاری با استفاده از منابع و ظرفیتهای ملی به مدت دو روز در استان حضور دارند.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
بستههای سرمایهگذاری مختص شهرستان بروجن به وزارت کار ارائه میشود
۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱
کد خبر:
84090298
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: بستههای سرمایهگذاری مختص شهرستان بروجن تهیه، تدوین و برای جذب منابع مالی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه خواهد شد.
اخبار مرتبط
-
زیرساختهای گردشگری چهارمحال و بختیاری نیازمند توجه بیشتر است
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم توجه بیشتر…
-
۴۰ درصد صنایع چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن مستقر است
شهرکرد- ایرنا- فرماندار بروجن، با اشاره به قابلیت این شهرستان در صنعت گفت: ۴۰ درصد صنایع چهارمحال…
-
خشكسالي 30 هزار هكتار از زمين هاي كشاورزي بروجن را تهديد مي كند
شهركرد- ايرنا- فرماندار شهرستان بروجن گفت: خشكسالي 30 هزار هكتار از زمين هاي كشاورزي اين شهرستان…
-
چهارمحال و بختیاری ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی دارد
شهرکرد- ایرنا- سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرحهای…
نظر شما