۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۰
کد خبرنگار: 1291
کد خبر: 83574556
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چهارمحال و بختیاری ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی دارد

شهرکرد- ایرنا- سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرحهای مقاومتی در این استان گفت: هم‌اکنون این استان ۳۰ طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی دارد.

علی شهریارپور روز شنبه در نشست خبری تاکید کرد: این استان در ابتدای سال ۱۴ طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی داشت که پس از سفر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به شهرکرد ۱۶ طرح به مجموع طرح‌های اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری افزوده شد.
شهریارپور تصریح کرد: برای ۱۶ طرح اقتصاد مقاومتی سفر معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه به چهارمحال و بختیاری ۳۱ هزار و ۸۹۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد که از این مبلغ تاکنون ۶ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال هزینه و ۶ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در سال‌جاری مصوب شد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: راه‌آهن، جاده‌های ترانزیتی، آب‌رسانی بن به بروجن، احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی روستایی ویژه محرومان، انتقال آب برای توسعه باغات در زمین‌های شیب‌دار، تامین آب آشامیدنی روستاها، مرمت و بازسازی ایل‌راه‌های عشایری، آبخیزداری و آبخوان‌داری، توسعه گردشگری و منطقه ویژه اقتصادی است.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: واگذاری طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به بخش خصوصی جزو اولویت‌های چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.
شهریارپور تاکید کرد: در چهارمحال و بختیاری ۴۲۲ طرح در حوزه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شناسایی و از این تعداد تاکنون ۳۲۱ طرح به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی افزود: سال گذشته ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از منابع صندوق توسعه ملی و بانک‌های عامل به سرمایه‌گذاران متقاضی سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در سال‌جاری ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار ابلاغی به این استان اختصاص یافت.
وی رشد این میزان اعتبار نسبت به مدت مشابه سال قبل را ۴۸ درصد دانست و یادآور شد: این در حالی است که میانگین اعتبارات کشور در سال گذشته تنها ۹ درصد رشد داشته است.
شهریارپور، با اشاره به وجود یک‌هزار و ۵۱۳ طرح نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تکمیل و بهره‌برداری از این طرح‌های حداقل ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی گفت: از مجموع طرح‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری ۳۹۰ طرح دارای افزون‌بر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی با نیاز اعتباری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در اولویت واگذاری به بخش خصوصی قرار گرفته است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این استان در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ توانست رتبه دوم کشور در مبادله موافقتنامه‌ها را کسب و ۱۰۰ درصد بودجه اختصاصی خود را جذب کند.
وی افزود: سال گذشته علاوه بر اعتبارات اختصاص یافته به چهارمحال و بختیاری ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر از سایر ردیف‌های ملی جذب و هزینه شد.
شهریارپور، نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در تابستان سال‌جاری را ۱۳.۹ درصد اعلام و تصریح کرد: این استان هم‌اینک رتبه هفتم کشور در نرخ بیکاری را دارد.
وی یادآور شد: نرخ بیکاری جمعیت جوان ایران در تابستان سال‌جاری ۲۲.۹ درصد و در چهارمحال و بختیاری ۳۰.۹ درصد اعلام شده و استان در رده پنجم کشور قرار گرفته است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نرخ جمعیت بیکار جامعه بانوان استان در تابستان امسال ۱۷ درصد و در کشور 18.2 درصد گزارش شد.
وی گفت: در این مدت نسبت اشتغال چهارمحال و بختیاری ۳۶ درصد و در کشور ۳۵.۶ درصد اعلام شده است.
شهریارپور تاکید کرد: جمعیت فعال چهارمحال و بختیاری در تابستان سال‌جاری ۳۳۰ هزار و ۶۲۰ نفر و جمعیت شاغل استان در این بازه زمانی ۲۸۴ هزار و ۶۶۳ نفر بود و این آمار نشان می‌دهد علاوه بر فعالیت‌های صورت گرفته در راستای اشتغالزایی چهارمحال و بختیاری اما هنوز ۴۵ هزار و ۹۵۶ بیکار در این استان وجود دارد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: افزایش نرخ رشد جمعیت در دهه ۶۰، رشد دانش‌آموختگان دانشگاهی، ورود زنان به بازار کار و تلاش بازنشستگان برای اشتغال بعد از دوران بازنشستگی از عوامل بالا رفتن نرخ بیکاری در این استان به شمار می‌رود.
وی یادآور شد: اعتبارات استانی پاسخگوی نیاز طرح‌های توسعه‌ای در چهارمحال و بختیاری نیست.
شهریارپور اظهار داشت: تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف توسعه‌ای چهارمحال و بختیاری در دستورکار مسئولان ارشد استان قرار دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های با نرخ بیکار بالا در کشور است و براساس گزارش مرکز آمار ایران در تابستان سال‌جاری در رده هفتم ایران قرار دارد.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ چهارمحال و بختیاری ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha