آینده بهداشت و درمان  هرمزگان روشن است

بندرعباس - ایرنا -رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ساخت بیمارستانهای متعدد توسط دولت و بخش خصوصی،آینده بهداشت و درمان استان بسیار روشن است.

دکترحسین فرشیدی روز شنبه در گفت وگوبا ایرنا افزود: تا پیش از فعالیت دولت تدبیر و امید ،هرمزگان از نظر ایجاد زیرساخت های بهداشت و درمان که از مهمترین و پایدارترین سرمایه گذاری ها در هر منطقه ای می باشد، جزو فقیرترین استان‌ها بود که با تلاش‌های صورت گرفته شمار تخت های بیمارستانی و همچنین تجهیزات پزشکی و درمانی در این منطقه افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس،بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی شریعتی، توسعه و نوسازی بیمارستان کودکان از جمله مهمترین زیرساخت های درمانی است که در آخرین سال فعالیت دولت تدبیر و امید وارد چرخه بهداشت و درمان این استان شده و این روند تا پایان دولت همچنان ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی  هرمزگان اظهار داشت:از سویی دیگر دولت دوازدهم حمایت ویژه ای از سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه های مختلف به ویژه حوزه بهداشت و درمان دارد که در نتیجه این حمایت ها ، در روزهای اخیر عملیات احداث بیمارستان ۲۲۶ تختخوابی رازی بندرعباس با مشارکت بخش خصوصی آغاز شد.

فرشیدی اضافه کرد:بیمارستان فوق تخصصی رازی بندرعباس با زیربنای ۳۶ هزار متر مربع و ۲۲۶ تخت بستری و ویژه در مدت زمان حدود ۴۸ ماه با اعتباری افزون بر ۶۰۰ میلیارد تومان ساخت و به بهره برداری خواهد رسید ، این بیمارستان تمام خدمات را برای بیماران به همراه دارد؛ بخش های IVF برای درمان ناباروری، رادیوتراپی، شیمی درمانی، طب هسته ای و حدود ۱۹ اتاق عمل در قسمت های مختلف این بیمارستان پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید نگاه ویژه ای به حوزه بهداشت و درمان استان داشته، گفت: در نتیجه تلاش های صورت گرفته ۸۱۰ تخت بیمارستانی در مدت هفت سال گذشته به مجموع تخت های بیمارستانی هرمزگان اضافه شده است.

فرشیدی تصریح کرد:در حال حاضر دو هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در هرمزگان فعال است که با برنامه ریزی های صورت گرفته و پروژه های در دست اجرا یک هزار و ۳۰۰ تخت دیگر وارد چرخه درمان استان خواهد شد  که با اضافه شدن این شمار تخت، تعداد تخت های بیمارستانی هرمزگان بیش از ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت و وضعیت تخت های بیمارستانی استان از متوسط کشوری هم بالاتر خواهد رفت.

وی اظهارداشت: از مجموع تخت هایی که وارد چرخه درمان استان می شود، ۹۵۰ تخت دولتی و مابقی در بیمارستان های نظامی و خصوصی فعال خواهد شد که علاوه بر تجهیز بیمارستان ها به واسطه نیاز شدید بخش های درمانی در دوران کرونا، یک هزار و ۱۶۷ طرح جامع سلامت نیز در مراکز شبانه روزی در این این دولت اجرا شده است.

استان هرمزگان در حال حاضر با جمعیت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دارای ۱۷ بیمارستان اعم از دولتی ، نظامی و بخش خصوصی با بیش از دو هزار تخت فعال است که بخش قابل توجهی از این تخت ها در طول فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم وارد چرخه درمان این استان شده است.

در روزهایی که هرمزگان در وضعیت قرمز ابتلا به کرونا قرار داشت، وزارت بهداشت به صورت ویژه تجهیزات و منابع مالی مورد نیاز جهت مقابله با ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا به این بیماری در استان را تامین و  به عبارتی چتر حمایتی دولت در این بخش گسترده تر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha