علیرضا کاشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بنا به دستورالعمل وزارت نیرو از ابتدای آبان ماه "طرح برق امید" به منظور حمایت از مشترکان کم مصرف، ترویج فرهنگ مدیریت مصرف و جلوگیری از افزایش بی رویه برق در سراسر کشور اجرا شده است.
وی ادامه داد: در این طرح مشترکان برق به سه گروه کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تقسیم بندی شدهاند.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک برق در مشهد وجود دارد که از این میزان ۸۰ درصد مشترک خانگی هستند و از مجموع مشترکان خانگی ۲۰ درصد کم مصرف، ۱۰ تا ۱۵ درصد جزء مشترکان پرمصرف و باقی جزء مشترکان خوش مصرف قرار دارند.
کاشی افزود: الگوی صحیح مصرف برق شامل کسانی میشود که متوسط مصرف ماهیانه آنان در ماههای گرم سال ۳۰۰ کیلووات ساعت و کمتر از این میزان و متوسط مصرف آنان در ماههای سرد سال ۲۰۰ کیلووات ساعت و کمتر از این میزان است.
او ادامه داد: براین اساس، مشترکانی که متوسط مصرف ماهیانه برقشان در ماههای گرم سال ۱۰۰ کیلووات ساعت و کمتر و در ماههای سرد سال ۸۰ کیلووات ساعت و کمتر باشد هیچ مبلغی پرداخت نمیکنند.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: مشترکان خوش مصرف، مشترکانی هستند که طبق الگوی مصرف وزارت نیرو عمل کرده باشند لذا در محاسبه مبلغ قبض مصرفیشان هیچ گونه تغییری ایجاد نشده و کماکان مثل گذشته هزینه برق مصرفی خود را خواهند پرداخت.
کاشی افزود: به مشترکان پرمصرف برق که بیش از الگوی مصرف وزارت نیرو، برق مصرف کرده باشند در قبض آتی آنان ۶ ماه مهلت داده میشود تا رویه خود را اصلاح کنند.
وی اضافه کرد: براین اساس اگر مشترکان پرمصرف در مهلت مقرر، مصرف برقشان به سمت الگوی مصرف یا به سمت کم مصرفی هدایت شود، برای آنان وضعیت تغییر نخواهد کرد، در غیر این صورت محاسبه قبض برق آنان متفاوت شده و جریمه خواهند شد.
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: نتیجه اجرای طرح "برق امید" در نخستین قبضی که پس از ماههای آبان و آذرماه صادر میشود برای همه مشترکان قابل مشاهده خواهد بود و آنها می توانند کم مصرف، پرمصرف یا خوش مصرف بودن خود را مشاهده کنند.
کاشی افزود: نتیجه قبض مشترکان به شماره تلفن همراه آنان پیامک میشود و آنان میتوانند با کلیک کردن لینکی که در انتهای پیامک درج شده است از همه جزئیات مصرف خود آگاه شوند.
نظر شما