به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، حجت الاسلام رستمی در مراسم افتتاح ۸۰ مرکز نیکوکاری در دانشگاهها، گفت: در فضاهای دانشگاه و جریانهایی که مجموعه نظام دانشگاه از زمان تاسیس با آن سروکار داشته در هر نسل بخشی را اضافه کرده اند. برای مثال دانشگاههای نسل اول آموزشی و دانشگاههای نسل سوم تاکید بر کارآفرینی و دانشگاههای نسل چهارم دانشگاههای آموزشی و پژوهشی و کارآفرین و اجتماعی بوده اند.
وی که در دانشگاه علم و صنعت سخن می گفت افزود:در نگاه امامین انقلاب، جریان تحول خواهی که انقلاب براساس آن به وجود آمد، براساس آن هم دوام خواهد داشت. یعنی هرزمان که انقلاب از تحول خواهی بایستد زمان پایان انقلاب است که خیلیها آرزوی آن را دارند و یکی از متفکران غربی گفته بود که منتظریم ببینیم چه زمانی یک انقلاب به شکل یک نظام در میآید. حیات جریان اصلی انقلاب اسلامی به این است که انقلابی بماند و حیات اصلی جریان نظام اسلامی به تحول خواهیاش است.
رستمی تصریح کرد: در بحث دانشگاه ما هنوز به آن دانشگاه تراز در نگاه انقلابی و اسلامی و ایمانی نرسیدیم. آن جریانی که دانشگاه را دچار تحول قرار میدهد جریانی است که براساس تحولات جریان عمومی نظام علم در دنیاست. خداوند از دانشمندان تعهد گرفته که نسبت به آنچه که در اطرافشان اتفاق میافتد بی تفاوت نباشند. اگر چنین کنند دانشمند نیستند. هرکسی که عالم شد، متعهد است. در دانشگاه تراز رسالت انسانی، ایمانی، اخلاقی و علمی که وجود دارد متوجه به مسائل جامعه است. این دانشگاه اجتماعی است.
رئیس نهاد رهبری در دانشگاه ادامه داد: جریان دانشگاهی در کشور ما جریانی است که نهادهای انقلابی را بوجود آورده و در دفاع مقدس شرکت کرده، هرجایی که نظام و انقلاب به آن نیاز داشته بازوی پرتوان انقلاب بوده است در حوزههای امنیتی و دفاعی توانمندیهایی پیدا کرده اند که دینشان را به جامعه ادا کرده اند.
رستمی عنوان کرد: دانشگاهها در بحث مواسات و همدلی و محرومیت زدایی نیز پیشاز این فعالیت بوده اند و همکاری و ارتباط و فعالیتهای ارزشمندی داشته اند، اما این مراکز نیکوکاری که به نام کمیته امداد امام خمینی است ظرفیت ارزشمندی را در اختیار مجموعهها قرار میدهد. جریان دانشگاهی همواره الگوهای خوبی برای جامعه داشته، مراجعه میکنیم به خاطرات شهید چمران که فقیری را در زمستان دید که در سرما بود و کاری نتوانست کند و آن شب لباس گرم نپوشید برای همراهی با آن فرد و مریض شد.
وی عنوان کرد: برکت توفیقی که در یک جریان دانشجویی برای عمل به تعهداتشان است. این خیریه برای سازندگی و آشنایی با مسائل جامعه و فرصتی برای انجام کار خیر توسط مجموعههای توانمند است. این نشان میدهد که چهره ارزشمند دانشگاهی در مقابل محرومیت و بیچارگی نیازمندان بی تفاوت نیست، در مرحله اول دانشجویان نیازمند بهره مند میشوند و بناست مجموعههایی که توفیق خدمت به محرومین را دارند در دانشگاه هم کمک کنند و قطعا دانشگاه نیز در خدمت محرومیت زدایی خواهد بود و هرکاری که از مجموعههای تخصصی دانشگاهی بربیاید برای رفع محرومیت قطعا پیشقدم خواهد بود. از سپاه و کمیته امداد و تمام مراکزی که کمک کردند تشکر میکنم و امیدوارم این مراکز از ۸۰ تا به ۳۱۳ تا برسد.
نظر شما