۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۳۱
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84105234
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شهرکرد: ارتباط مدرسه و حوزه علمیه تقویت شود

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به اهمیت تقویت بحث ارتباط بین خانه، مدرسه و مسجد گفت: ارتباط بین مدرسه و مسجد ضعیف است و باید این ارتباط تقویت شود.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا که بسیاری از فعالیت‌های علمی و آموزشی تعطیل شده است، افزود: مدیران مدارس و دست‌اندرکاران شبکه مجازی به خصوص شبکه شاد باید دانش‌آموزان را با مسجد آشنا کنند.

وی اظهار داشت: با استفاده از شبکه شاد باید خلاهای موجود در بین دانش‌آموزان را پر کرد و زمینه ارتباط با حوزه علمیه و مساجد را که خیلی ضعیف است، تقویت کرد تا دانش‌آموازن حضور طلبه ، امام جماعت و حضور روحانیون را در بین خودشان حس کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد گفت: در حوزه توسعه ارتباط بین مدرسه و مسجد، برنامه‌ریزی خاصی انجام نشده و این ارتباط ضعیف است.

وی اظهار داشت: در شرایط شیوع کرونا، دانش‌آموزان به دلیل فاصله گرفتن از مدرسه و جمع دوستان و آشنایان، احساس خلا می‌کنند که باید این خلاها در جمع خانوادگی تامین شود تا بتوان از آسیب‌های احتمالی که در انتظار جوانان و نوجوانان است، جلوگیری کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد با اشاره به فعالیت شبکه شاد اظهار داشت: بُعد معنوی، دینی و ایمانی دانش‌آموزان باید در این شبکه تقویت شود.

به گفته وی، در این شبکه باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که  دانش‌آموزان احساس خلا نکند و تصور کنند که در فضای مدرسه هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با تقدیر از توجه نماینده ولی فقیه در استان به نظام تعلیم و تربیت، گفت: فعالیت آموزش و پرورش و حوزه علمیه در راستای ارائه آموزش و تربیت انسان است.

فرحنار قائدامینی افزود: در سالجاری که فعالیت‌های آموزشی به سمت شبکه شاد رفته است، تمام فعالیت‌های آموزشی و تربیتی در مدارس و کلاس‌های درس در این فضا انجام می‌شود که برای توسعه مسایل دینی و تربیتی در این شبکه از ظرفیت طلاب  و همچنین  نماینده ولی فقیه استفاده شده است.

وی با اشاره به جذب ۱۷ طلبه وظیفه در سال تحصیلی جدید و ۱۴ طلبه وظیفه در سال تحصیلی گذشته، گفت: از این ظرفیت برای مربی پرورشی در مدارس و همچنین درس‌های علوم و معارف اسلامی استفاده می‌شود.

قائدامینی اظهار داشت: هیات اندیشه‌ورز در استان برای توسعه  فعالیت‌های دینی و تربیتی با حضور علما، روحانیون و همکاران فرهنگی صاحب‌نظر در علوم و معارف اسلامی تشکیل و برنامه گروه هیات اندیشه‌ورز قرآن، عترت و نماز نیز در شبکه شاد بارگذاری شده است.

وی، از افزایش ارتباط موثر با اداره کل قرآن عترت و نماز و  عضویت استان در گروه پنج نفره تولید محتوا برای کانال شبکه شاد خبر داد و گفت:برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و همچنین دوره‌های آموزشی در شبکه شاد برای دانش‌آموزان و اولیاء آنها اجرا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت:تولید محتوای الکترونیکی و آموزشی برای فضای مجازی و فعال ساختن پویش‌های مختلف از جمله پویش هر خانه یک مسجد و هر خانه یک هیات و تریبون‌های آزاداندیشی از دیگر برنامه‌های تربیتی این اداره کل در سالجاری بوده است.

وی با اشاره به اهمیت بحث تقویت مبانی دینی از مقطع پیش دبستانی و مهدهای کودک، گفت: چهارمحال و بختیاری نخستین استانی بود که محتوای آموزشی برای این گروه سنی تهیه و تدوین کرد.
قائدامینی اظهار داشت:۲ جلد کتاب با عنوان زمزمه آسمانی خاص نوآموزان پیش دبستانی در استان تهیه و دفتر کتاب سازمان پژوهش مجوز چاپ را صادر کرده است.

به گزارش ایرنا، نزدیک به ۲۱۰ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در استان مشغول فراگیری علم و دانش هستند و با توجه به شیوع ویروس کرونا، بیشترین ساعات مدرسه محوری آنها به حضور در شبکه شاد تبدیل شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha