علیار راستگو روز پنجشنبه در جلسه کمیته نظارت ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا، با بیان اینکه کرونا به هیچ کس رحم نمیکند، افزود: با همراهی و مشارکت هرچه بیشتر مردم در رعایت شیوهنامههای بهداشتی و اجرای مصوبات ستادهای ملی و استانی، امیدوار به کاهش تعداد مبتلایان و جانباختگان این بیماری هستیم.
وی همچنین با اشاره به محدودیتهای جدید کرونایی در مرکز استان و پنج شهرستان یاد شده، گفت: علاوه بر محدودیتهای جدید، محدودیتهای پیشین ستاد کرونا نیز همچنان پابرجاست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی همچنین خواستار تشدید نظارت بر اجرای مصوبات ستاد کرونا در تبریز شد و ادامه داد: انتظار داریم سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اتحادیههای مربوطه و سایر دستگاههای مسوول، نظارتهای خود را افزایش داده و با متخلفانی که به تذکرات ماموران، توجه نمیکنند طبق ضوابط و قوانین برخورد کنند.
راستگو اضافه کرد: صدا و سیما و سایر رسانهها نیز نقش موثری در کاهش آمار ابتلا به بیماری کرونا دارند که انتظار داریم فعالیتهای اقناعی خود را افزایش داده و عملکرد موثر نهادهای مختلف را در کنار بیان نقاط ضعف، بیان کنند.
مرتضی محمدزاده، مدیرکل سیاسی استانداری و مسئول کمیته نظارت ستاد استانی مقابله با کرونا نیز در این جلسه تدوین نظامنامه تشویق و تنبیه مدیران استان در زمینه مدیریت و مقابله با بیماری کرونا را خواستار شد.
غلامعلی درستی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز، کاهش آمار بیماری کرونا در استان را منوط به همکاری بیشتر و هماهنگتر دستگاههای اجرایی و مشارکتدهی موثر مردم دانست و ادامه داد: روزانه بیش از ۵۰۰ نفر مبتلا به بیماری کرونا در استان شناسایی میشود.
وی اظهار کرد: متوسط فوت روزانه بیماران کرونایی در استان، بیش از ۲۰ نفر در روز است که انتظار داریم با توجه به محدودیت در ظرفیت تختهای بیمارستانی و خستگی مدافعان سلامت، شاهد افزایش توجه مردم به رعایت شیوهنامههای بهداشتی در جامعه باشیم.
در این جلسه فرماندار تبریز، قائممقام شهردار تبریز، مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری تبریز، مدیر منطقهای شرکت پخش فرآوردههای نفتی و معاون اداره کل آموزش و پرورش استان از عملکرد خود در زمینه مدیریت و مقابله با بیماری کرونا گزارش دادند.
براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا از ۲۰ آبان در ۲۵ مرکز استان و شهرستان های پرجمعیت مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ فقط تا ساعت ۱۸ اجازه فعالیت دارند و محدودیتهای جدید تا بیستم آذر ادامه خواهد داشت و در این مدت فقط اصناف و مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت در ساعات بیشتر هستند.
فروشگاههای زنجیره ای، نانوایی ها، مراکز بهداشتی درمانی، داروخانهها، سوپرمارکتها، میادین میوه و تره بار، لبنیات فروشی و مراکز تامین آمبولانس گروه یک مشاغل را شامل میشوند.
نظر شما