به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این دانشگاه، دکتر حسن براتی زاده روز شنبه با اشاره به آلودگی میکروبی فراوان لبنیات محلی و بی نام و نشان، بر اساس نظارت ها و بازدیدهای انجام شده، اظهار داشت: مصرف زیاد فراورده های لبنی متفرقه توسط شهروندان به یکی از دغدغه های مسوولان بهداشتی تبدیل شده، زیرا استفاده از این محصولات تهدید کننده سلامت است و خطرات جدی در پی دارد.
وی افزود: عرضه محصولات لبنی خارج از محل تولید قانونی نیست و به طور کلی محصولاتی که بدون نظارت و مجوز بهداشتی به فروش می رسد، دارای آلودگی بالایی بوده و سلامت افراد را به خطر می اندازد.
دکتر براتی زاده به تقلب و تخلفاتی که در این حوزه صورت می گیرد، اشاره و بیان کرد: علیرغم آنکه تهیه محصولات پاستوریزه و استریلیزه نیاز به هزینه بیشتری دارد، اما کیفیت و تضمین سلامت آن بر کسی پوشیده نیست، این در حالی است که محصولات لبنی محلی علاوه بر احتمال وجود درصد آلودگی و امکان ابتلا به بیماری هایی نظیر تب مالت، به دلیل داشتن درصد بالای خامه و چربی، هیچ تضمینی بر سلامت آن وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل به عرضه محصولات لبنی محلی دارند باید با گرفتن مجوزهای بهداشتی لازم نسبت به این کار اقدام کنند.
نظر شما