سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: شهروندان برای پیشگیری از هر نوع کلاهبرداری و تشکیل پرونده قضایی، تا دریافت و روئیت نکردن وسیله مورد نیاز از پرداخت پول خودداری کنند.
وی اضافه کرد: همچنین برخی از کلاهبرداران پس از دریافت بیعانه اقدام به خارج کردن تلفن همراه خود از دسترس می کنند بنابراین باید از پرداخت هر نوع وجه نقد حتی در قالب بیعانه پیش از تحویل گرفتن وسیله و کالای خریداری شده، امتناع کرد.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان افزود: به تازگی خانم جوانی با مراجعه به پلیس فتا خبر از کلابرداری ۲۵ میلیون تومانی می دهد که در این باره کارشناسان پلیس فتا اقدام به انجام کارهای فنی برای دستگیری سارق اینترنتی می کنند.
سرهنگ سرخوش نهاد توضیح داد: این خانم برای خرید «لب تاب» به سایت دیوار مراجعه کرده و ۲۰ میلیون تومان برای خرید این وسیله نقلیه به حساب فروشنده واریز میکند اما پس از دریافت لب تاب متوجه می شود که این وسیله مستعمل و دارای ارزش مالی پایینی است.
وی گفت: خریدار مجدد با فروشنده لب تاب تماس برقرار کرده و نسبت به این موضوع معترض می شود اما متهم برای ارسال لب تاب جدید درخواست پنج میلیون تومان دیگر به همراه تصاویر شخصی این دختر را می کند.
رییس پلیس فتا همدان افزود: این دختر درخواست او را اجابت کرده اما پس از گذشت مدتی نه تنها خواسته دختر عملی نمی شود بلکه متهم از وی می خواهد دیگر تماس نگیرد درغیراینصورت تصاویرش را در فضای مجازی منتشر میکند.
سرهنگ سرخوس نهاد ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا متهم ۲۳ ساله را شناسایی و دستگیر کردند و پسر جوان با مشاهده مدارک و مستندات به جرم خود اعتراف کرد.
به گفته فرمانده انتظامی استان همدان هفت ماهه امسال پلیس فتا یک هزار و ۶۶۲ سایت مجرمانه را شناسایی کرده که در این ارتباط ۵۸۲ فقره پرونده تشکیل شده که ۲۲ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
سردار سلمان امیری افزود: ۱۳۳ مجرم اینترنتی تاکنون دستگیر شدند که دراین باره ۳۷ درصد کاهش داشته ایم و بالاترین موضوعات مجرمانه به ترتیب حوزه مالی و برداشت غیر مجاز با ۳۵، کلاهبرداری اینترنتی با ۳۴ درصد، مزاحمت اینترنتی ۹ درصد و سایر جرائم ۲۲ درصد است.
نظر شما