حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی روز دوشنبه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی( ۲۴ تا ۳۰ آبان ) در حاشیه نشستی در گفت وگو با ایرنا ، افزود: باید با توسعه فعالیتها در فضای مجازی، معرفی کتابهای مفید ، نیازهای مردم را در این برهه زمانی تامین کرد.
امام جمعه شهر ابرکوه ، تصریح کرد: البته باید کتاب هایی مطالعه شود که منابع آن برگرفته از قرآن و روایات معصومین (ع) و همچنین توسعه علمی باشد.
ترویج فرهنگ کتابخوانی زیرساخت های فرهنگی را متحول می کند
وی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه خاطرنشان کرد: ترویج کتابخوانی می تواند زیرساخت های فرهنگی را در جامعه متحول کند.
حسینی با بیان اینکه در این شهرستان ظرفیتهای بسیار خوبی برای کتابخوانی وجود دارد، اظهار کرد: مردم و مسوولان نهادهای مختلف خصوصا فرهنگی آماده هرگونه همکاری در بحث کتابخوانی هستند، زیرا کتاب مهمترین و صادقترین دوست انسان است.
امام جمعه ابرکوه تأکید کرد: فرد کتابخوان نهتنها به رشد علمی و عملی خود کمک میکند بلکه در رونق فعالیت های ورزشی، اجتماعی و اقتصادی این کار فرهنگی نیز مؤثر است.
وی با بیان اینکه با ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بسیاری از مشکلات علمی ، اخلاقی ، اعتقادی و زندگی انسان ها رفع می شود، اظهار کرد: کتاب ،بهترین آموزش برای انسان است و اگر با کتاب بیشتر انس برقرار کنیم، بهترین دوست برای ماست.
کتاب راه هدایت ، سعادت و باب نجات انسان است
رییس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه با اشاره به اینکه کتاب راه هدایت ، سعادت و باب نجات انسان هاست ، خاطرنشان کرد: نقش ارزنده کتاب در جوامع باید جهت دار باشد و در راستای اهداف دین و شعایر مذهبی تهیه و تدوین شده باشد.
حسینی ادامه داد: اعضای خانواده ها خصوصا والدین نقش بسیار تاثیرگذاری در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی دارند و آنها باید فرزندان خود را بیش از گذشته به فرهنگ کتابخوانی تشویق و ترغیب کنند.
در حال حاضرابرکوه هفت باب کتابخانه عمومی دارد و در این کتابخانه ها ۷۵ هزار و ۱۰۰ جلد کتاب موجود است و بر پایه آمارهای ارایه شده قبل از شیوع بیماری کووید ۱۹ از جمعیت ۵۵ هزار نفری این شهرستان ۱۱ درصد آنها عضو فعال این فضاهای فرهنگی بودند.
همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز( یکشنبه) گفته بود که با فوت ۴۵۹ بیمار دیگر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار افراد متوفی قطعی به بیماری کووید ۱۹ در کشور به ۴۱ هزار و ۴۹۳ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارد.
سیما سادات لاری افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۲۵ آبان ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۵۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۴۴ نفر( حدود ۲۰ درصد) نیاز به بستری در بیمارستان ها داشتند و با این حساب، مجموع بیماران به ۷۶۲ هزار و ۶۸ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: تاکنون ۵۵۸ هزار و ۸۱۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و پنجهزار و ۶۶۶ نفر از بیماران بدحال تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۵۰۵ هزار و ۷۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری افزود: شرایط از لحاظ شیوع کرونا در ۲۷ استان کشور قرمز است و هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ ( فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تایید کرد.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید- ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می شوند.
نظر شما