به گزارش روز دوشنبه ایرنا،رییس واحد مهندسی ساختمان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه خلیجفارس گفت: آب نمای مسیر خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده های نفتی در حوزه استحفاضی مرکز انتقال نفت قطب آباد ترمیم شد.
ایرج فرصیاد افزود: این عملیات با هدف حفظ و حراست و جلوگیری از آب بردگی خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده های نفتی انجام شد.
وی ادامه داد: به دلیل آب بردگی و خالی شدن زیر آب نما در کیلومتر ۱۶۵ مسیر خط فرآوردههای نفتی در مجاورت روستای سرچاهان، بازسازی این طرح با موفقیت انجام شد.
به گفته فرصیاد، این طرح در مدت زمان ۶ ماه توسط پیمانکار با انجام بتن ریزی به مقدار ۴۵۰ مترمکعب و خاکبرداری به مقدار۵۶۰ مترمکعب صورت گرفت.
آزادی زندانیان غیرعمد در لرستان
در اقدامی خیرخواهانه رییس مرکز انتقال نفت مهرآران باکمک نقدی تعدادی از زندانیان غیرعمد استان لرستان را آزاد کرد.
رییس روابط عمومی منطقه در این باره گفت:با توجه به راه اندازی پویشی برای آزادی زندانیان غیر عمد توسط زندانهای استان لرستان، مهدی کیوان مهر رییس مرکز انتقال نفت مهرآران با پیوستن به این پویش، تعدادی از زندانیانی که به دلیل مهریه ، چک برگشتی و یا تصادفات جادهای گرفتار شده بودند را آزاد کرد.
بهرام علی دوست افزود: کیوانمهر براساس وظیفه انسانی وبه صورت خودجوش اقدام به خرید کیف و لوازم التحریر و توزیع آنها بین دانشآموزان کم بضاعت شهرخرم آباد نیز نمود.
لاین کشی خط ۴اینچ توربینهای مرکز انتقال نفت بندرعباس
سرپرست تعمیرات خط منطقه خلیجفارس نیز گفت: لاین کشی خط ۴اینچ بای پاس زیرزمینی سوخت مایع توربین ۱۰۱ و۱۰۲مرکز انتقال بندر عباس انجام شد.
امیر طائی ادامه داد: باتوجه به نشتی مخزن زیرزمینی و نیاز توربین به سوخت مایع ، لاین کشی از خط ۲اینچ به خط۴اینچ از مخزن هوایی به توربین مستقیم وصل شد.
وی افزود: این عملیات بطول ۱۲متر و با هدف تامین سوخت مایع توربینها انجام شد.
منطقه خلیج فارس یکی از مناطق دوازدهگانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است که در سال ۹۴ فعالیت خود را در مرکز استان هرمزگان، شهرستان بندرعباس آغاز کرده است.
این شرکت با بیشترین حجم انتقال فرآوردههای نفتی نقش بسیار موثری در تامین انرژی کشور به عهده دارد.
در این استان ۳ مرکز انتقال نفت بندرعباس، قطب آباد و مهرآران در راستای ماموریت شرکت به صورت شبانه روز در انتقال حجمی معادل ۳۲۰ هزار بشکه فرآوردههای نفتی به استانهای همجوار نقش اصلی دارند.
این شرکت با بهرهبرداری از ۱۴رشته خطوط لوله۱۰،۱۲،۱۶،۲۰،۲۴ اینچ حدفاصل انبارهای پخش،اسکه شهید رجایی، قشم،هنگام و شرکت پالایش نفت بندرعباس ۳۵ و بنزین ۲۰نفت گاز مصرفی کشور را تامین میکند و تنها محل صادرات نفت کوره، نفت سبک و سنگین و نفت گاز در کشور است.
انتقال فرآوردههای نفتی از پالایشگاه نفت بندرعباس، پالایشگاه ستاره خلیج فارس و شرکت پخش فرآورده های نفتی به استان های همجوار، انتقال نفت خام تولیدی شرکت فلات قاره منطقه قشم به پالایشگاه بندرعباس و انتقال فرآورده های نفتی وارداتی و صادراتی از طریق خطوط لوله اسکله شهید رجایی از جمله مهم ترین مسوولیت های خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیج فارس است.
مرکز انتقال نفت بندرعباس نیز در فاصله ۲۵ کیومتری از مرکز استان قرار دارد که فرآوردههای وارداتی و تولیدات شرکت پالایش نفت بندرعباس را دریافت و به مرکز انتقال قطبآباد منتقل میکند.
این مرکز در فاصله ۲۵ کیومتری از مرکز استان و در ارتفاع ۲۰ متری از سطح دریادر ضلع جنوب شرقی شرکت پالایش نفت بندرعباس قرار گرفته است.
مرکز انتقال نفت بندرعباس فرآوردههای وارداتی و همچنین تولیدات شرکت پالایش نفت بندرعباس شامل نفت گاز، نفت سفید، بنزین، بنزین سوپر، نفتای سنگین و میعانات گازی را دریافت و به مرکز انتقال نفت یعنی قطب آباد از طریق یک خط لولهای به طول ۱۳۴ کیلومتر منتقل میکند.
مرکز انتقال نفت قطب آباد نیز در فاصله ۱۳۲ کیلومتری از مرکز انتقال نفت بندرعباس در ارتفاع یکهزار متری از سطح دریا و در کنار بزرگراه ترانزیتی بندرعباس به سیرجان قرار دارد.
این مرکز فعالیت خود را از سال ۷۱ با استفاده از ۲ دستگاه توربین ، سولار تاروس با قدرت ۶۵۰۰ اسب بخار، یک دستگاه توربین سولارسنتار با قدرت ۴۵۰۰ اسب بخار و پمپهای اصلی فرآورده های نفتی دریافتی از مرکز انتقال نفت بندرعباس را به سمت مرکز انتقال نفت مهرآران منتقل میکند.
نظر شما