حجت الاسلام عبدالکریم امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر بازدید و ساماندهی مدارس مسجدمحور در مشهد و سپس دیگر شهرهای خراسان رضوی و بعد از آن خراسان شمالی و خراسان جنوبی انجام میشود.
وی ادامه داد: در جلسات مشترک با اداره کل آموزش و پرورش استان و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، با توجه به استانداردهای این دو سازمان و اقتضائات مربوط به سخت افزار مساجد و از طرفی لزوم ساماندهی مدارس مسجد محور، تصمیماتی گرفته شد که پس از اعمال آنها مجوز رسمی فعالیت به این مدارس داده میشود.
مدیر جذب و آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان بدون ذکر تعداد مدارس مسجدمحور گفت: این مدارس از حدود ۱۰ سال قبل کار خود را آغاز کردند.
وی افزود: مسائل مختلف از جمله فضا، سیستم گرمایشی و سرمایشی، نور، استحکام، امنیت و امور بهداشتی هر مسجد نیز در این بازدیدها مورد بررسی قرار میگیرد.
حجتالاسلام امیری با بیان اینکه این مدارس پس از اخذ مجوزهای لازم ذیل بنیاد علمی تربیتی ساجدین مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان فعالیت کرده و مورد حمایت امور مساجد استان قرار میگیرند ادامه داد: تمامی امور مربوط به این مدارس ذیل تفاهم با آموزش و پرورش، توسط مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان مدیریت خواهد شد.
هم اکنون ۱۰ هزار مسجد در استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۸۹۲ مسجد در استان خراسان رضوی است و هزار و ۱۴ مسجد در شهر مشهد فعال است.
نظر شما