به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، علی صالحی افزود: تأخیر در روند ترخیص این محمولهها سبب شده بود که این حجم زیاد از کالای اساسی برنج در معرض انقضای مدت مصرف قرار گیرد.
وی ادامه داد: بنابر گزارش کارشناسان و مسئولان مربوطه در صورت ادامه معطلی در روند ترخیص، این محمولههای بزرگ برنج در معرض فساد قرار میگرفت و در نهایت چارهای جز معدوم کردن آنها وجود نداشت که این موضوع با توجه به تخصیص ارز دولتی به واردکنندگان و همچنین هزینههای نگهداری در گمرک منجر به تحمیل خسارت قابل توجهی به بیتالمال میشد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ضمن قدردانی از همه کسانی که در این رابطه با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشتهاند تصریح کرد: خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه همکاری خوب دستگاههای اجرایی و صاحبان کالا و البته با اطلاع رسانی به موقع موضوع از طریق رسانهها در کمتر از یک هفته از ضربالاجل تعیین شده، با ترخیص این محمولههای بزرگ برنج، از تحمیل خسارات ناشی از تأخیر به وجود آمده به بیتالمال و تجار و واردکنندگان، جلوگیری شد.
به گزارش ایرنا، ۲۵ آبان ماه رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: با توجه به بازدید دادستان قشم از انبارهای گمرک در این جزیره، دستور قضایی صادر سد تا پنج هزار و ۷۰۰ تُن برنج وارداتی حداکثر در مدت یک هفته ترخیص شود.
همچنین ۲۶ آبان ماه رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از ترخیص و بارگیری محموله ۶۵۰۰ تنی برنج در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.
نظر شما