پرونده مراجعان با ۲۰ بیمارستان تبادل الکترونیکی می‌شود

تهران - ایرنا - مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران از تبادل الکترونیک با بیمارستان‌های میلاد و ۱۹ بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای دریافت پرونده‌های بیمارستانی مراجعان خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان پزشکی قانونی کشور، مهدی فروزش افزود: به منظور تکریم هر چه بیشتر ارباب رجوع، سرعت رسیدگی به پرونده ها و نیز کاهش ترددهای غیرضروری و پرهیز از جابه جایی پرونده ها به شکل فیزیکی، به ویژه در شرایط همه گیری ویروس کرونا، امکان تبادل الکترونیک مراکز پزشکی قانونی استان تهران با بیمارستان میلاد و ۱۹ بیمارستان از بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم شده است.

وی تصریح کرد: با برقراری امکان تبادل الکترونیک، پرونده بیمارستانی مراجعان به صورت الکترونیکی از این بیمارستان ها برای مراکز پزشکی قانونی ارسال می شود و دیگر نیازی به ارائه فیزیک پرونده نیست.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران با بیان اینکه ارتباط با بیمارستان میلاد از یک سال پیش برقرار شده، خاطرنشان کرد: هم اکنون هر یک از مراکز پزشکی قانونی استان تهران می توانند به صورت مستقیم درخواست پرونده مراجعان را از بیمارستان ثبت و پرونده را دریافت کنند.

وی با قدردانی از همکاری بیمارستان میلاد در اجرایی شدن این امر و برقراری تبادل الکترونیک با پزشکی قانونی گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ پرونده از بیمارستان میلاد به شیوه تبادل الکترونیکی دریافت شده است.

فروزش ادامه داد: ارتباط الکترونیک با بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سطح استان تهران (۱۹ بیمارستان) نیز از سه ماه پیش آغاز شده و این اداره کل در تلاش است با رفع موانع موجود میزان دریافت الکترونیکی پرونده بالینی از بیمارستان های مورد نظر را تا پایان سال جاری به صورت ۱۰۰ درصد عملیاتی کند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران با اعلام آمادگی این اداره کل برای گسترش ارتباط الکترونیک با سایر دانشگاه های علوم پزشکی، گفت: این امر موجب رضایت ارباب رجوع و کارشناسان پزشکی قانونی شده است چرا که پرونده ها حداکثر طی یک روز از زمان درخواست در اختیار پزشکی قانونی قرار می گیرد در حالیکه پیش از این، ارائه دستی پرونده ها، گذشته از ایجاد زحمت برای ارباب رجوع، بیش از یک هفته زمان می برد.

وی تصریح کرد: در شرایط کرونایی و آلودگی محیط های بیمارستانی و همچنین لزوم به حداقل رساندن سفرهای درون شهری، با برقراری این امکان ارباب رجوع ناچار نیستند برای دریافت پرونده پزشکی خود به بیمارستان ها مراجعه کنند که این امر نیز رضایت ارباب رجوع را به همراه داشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha