جعفر مردانی روز چهارشنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: با اعمال محدودیتها از اول آذرماه، رصد و شناسایی برگزار کنندگان مراسمهای عروسی و ترحیم و دورهمیهای شلوغ با دقت و اهتمام بیشتری انجام میگیرد و در همین راستا از گزارشات مردمی نیز استقبال میشود.
وی ادامه داد: مردم استان با گزارشهای خود در خصوص برگزاری مراسمهای عروسی و عزا در محیط پیرامون خود، مسئولان را در برخورد با متخلفان و پیشگیری از برگزاری چنین برنامههایی یاری دهند.
مردانی، فرهنگسازی، اقناعسازی، اطلاعرسانی و آگاهسازی را مهمترین راهکار همراه کردن مردم با اجرای صحیح مصوبات ستاد کرونا دانست و گفت: بیشک پیشگیری و فرهنگسازی از برگزاری مراسمها بهتر است از برخورد قانونی با متخلفان است ، از این رو از همه فعالان، متنفذین و ریشسفیدان روستاها و مناطق مختلف استان تقاضا میشود تا مردم مناطق خود را نسبت به اجرای مصوبات تشویق و ترغیب کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، متولی رصد و شناسایی برگزاری تجمعات و مراسمهای شادی و عزا را خانههای بهداشت دانست و اظهار داشت: خانههای بهداشت ،تخلفات شناسایی شده را به دادستانها و نیروی انتظامی گزارش دهند تا با دستور دادستانی با افراد متخلف برخورد شود.
مردانی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز موظفند، چنانچه مداحان در مراسم ترحیم شرکت کردند یا برگزارکنندگان عروسی اقدام به برگزار آن کردند، افراد متخلف را شناسایی کنند و مانع حضور این افراد شوند.
وی خاطر نشان کرد: چنانچه هر یک از رستههای شغلی نسبت به اجرای مصوبات ستاد کرونا تخلف کنند مدیر مربوطه باید پاسخگو باشد و به تخلفات اداری معرفی میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از دسترسی ۸۳ هزار و ۵۰۰ دانشآموز از مجموع ۲۱۰ هزار دانشآموز استان به شبکه شاد خبر داد و گفت: تنها ۱۷ درصد دانشآموزان استان به شبکه شاد دسترسی ندارند که تمهیدات لازم برای تداوم آموزش این افراد اندیشیده شده است.
فرحناز قائدامینی افزود: با توجه به اینکه فعالیت حضوری مدارس از اول آذرماه به مدت ۲ هفته تعطیل میشود، آموزشها به صورت غیرحضوری در مناطقی که دسترسی به شبکه شاد دارند پیگیری میشود.
وی خاطر نشان کرد: در مناطقی که به زیرساختهای شبکه شاد دسترسی ندارند، فعالیتهای آموزشی با حضور معلم بومی و یا معلم غیربومی که در محل روستا به مدت ۲ هفته ساکن شود تداوم مییابد.
به گزارش ایرنا، از روز شنبه اول آذر فعالیت گروههای شغلی ۲، سه و چهار در شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان و کیار تعطیل و رستههای شغلی سه و چهار نیز در سایر شهرستانها تعطیل میشود.
برهمین اساس فعالیت مشاغلی نظیر کارخانههای تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته، مراکز زیرساختی و حیاتی شامل مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند فاضلاب و فعالیتهای تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاهها و جایگاههای عرضه سوخت، حمل و نقل عمومی کالا و مسافر، حمل و نقل درونشهری، ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی، فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکتها، میوهفروشیها، سبزی فروشیها، میادین میوه و ترهبار، مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات غذایی، مراکز تولید و عرضه فراوردههای لبنی و نانوایی، مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی و اورژانس، داروخانهها، مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی آماده و بیرونبر، خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیتهای پستی، شرکتهای خدمات اینترنتی، رسانههای مکتوب و برخط، مراکز نگهداری و خدماتی سالمندان، معلولین، جانبازان، مراکز توانبخشی، تعمیرگاههای انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی و الکترونیکی، فروشگاههای انواع قطعات و لوازم یدکی، مصالح ساختمانی و آهن آلات، کارگاههای صنعتی مانند جوشکاری و تراشکاری، چاپخانهها، خشکشوییها و آرامستانها بلامانع است.
نظر شما