به گزارش ایرنا ، سرهنگ سید علی حسینی روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این آثار که قدمت آنها به دوره تاریخی و پیش از تاریخ برمی گردد از طریق یکسری تمهیدات اطلاعاتی، فرهنگ سازی و جلب مشارکت های اجتماعی از شخصی به نام دادمولا کوشکی توسط کارکنان پایگاه حفاظتی اسفندقه(جیرفت) کشف شده است.
وی اظهار داشت: این اشیا شامل ۱۸ پیکره حیوانی سفالی، ۲ پیکره انسانی سفالی، یک خنجر فلزی و مابقی کاسه و پیاله های سفالی می شود.
سرهنگ حسینی در ادامه از کشف چهار اثر تاریخی در شهرستان کهنوج خبر داد و گفت: این ۴ شی نیز از راه فرهنگ سازی از شخصی به نام احمد زینعلی بهدست آمده اند که از جنس سفال هستند و در حال حاضر برای تعیین قدمت در اختیار کارشناسان باستانشناسی قرار گرفته اند.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان تصریح کرد: خوشبختانه استان کرمان در زمینه مشارکت های اجتماعی در سطح کشور حائز رتبه است که این مساله نشان دهنده تلاش های شبانه روزی نیروهای یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان است.
وی افزود: از مردم فرهنگ دوست استان کرمان درخواست داریم که در راستای حفظ و صیانت از ارزش های تاریخی و فرهنگی که نشان دهنده هویت ملی کشورمان است، همواره احساس مسئولیت کرده و اخبار و اطلاعات خود را در اختیار یگان حفاظت میراث فرهنگی استان و سایر ضابطان قضایی بگذارند.
استان کرمان به عنوان یکی از استان هایی به نام تاریخی کشور از زمان دوره زندگی بشر در دشت و عصر نوسنگی(۹هزار - چهار سال هزار ق.م) تمامی دوره های فرهنگ و تمدن بشر را در خود جای داده و به عنوان یکی از نخستین گهواره های تمدن جهان محسوب می شود.
نظر شما