عباسعلی وفائی نژاد روز سه شنبه در حاشیه آغاز اجرای این طرح که با سرکشی از چند واحد خبازی در ساری همراه بود ، به خبرنگار ایرنا گفت: در راستای تصمیمات قرارگاه هماهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با کرونا و تصمیماتی که اتخاذ شد، ماموریت یافتیم که با هماهنگی دستگاههای ذیربط استانی و متولی امر، نظارت بر گروه های صنفی خاصی را که مد نظر است ، بیشتر مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود : شکی نیست که فرهنگ عمومی و تعصب مردم ما نسبت به اجرای مقوله های بهداشتی یکی از وظایف مهمی است که مورد توجه قرار میگیرد اما بحث خبازان و تهیه نان توسط شهروندان یکی از اولویت هایی است که باید مدنظر قرار بگیرد.
وفایی نژاد گفت : بر همین اساس یکی از تصمیمات اساسی ستاد ، تشدید بازرسی از خبازی ها بود که با همکاری فرمانداری ها ، اتحادیه های صنفی و سازمان صنعت ، معدن و تجارت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران آغاز شده است.
وی افزود : برای این منظور ۱۰۰ بازرس در قالب ۲۱ تیم امروز کار نظارت بر واحدهای خبازی ساری و نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی را شروع کرده اند. این طرح در دو مرحله انجام می شود در مرحله اول بحث ارشادی است و تذکرات به واحدهای متولی داده خواهد شد و و در مرحله دوم تاکید بر این است که بدون استثنا نسبت به تعطیلی واحدهایی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند، اقدام شود.
وفایی نژاد گفت : بحث نظارت وظیفه و رسالت اصلی دستگاه های نظارتی مثل صنعت ، معدن و تجارت ، شبکه بهداشت و درمان و تعزیرات حکومتی است اما حسب تصمیماتی که قرارگاه هماهنگی و پیشگیری ستاد مقابله کرونا داشت از شرکت غله خواسته شد به منظور تشدید نظارت ها به صورت موردی ورود پیدا کند که ما هم ورود پیدا کرده ایم.
وی افزود : هدف ما این است که با پوشش گسترده بحث نظارت و استفاده از تمام ظرفیت های غله و اتحادیههای صنفی و سایر بخش ها، تیمهای مشترکی را در همه شهرستان ها تشکیل دهیم که حداقل در یک دوره کامل کلیه واحدهای خبازی مورد نظارت قرار بگیرند.
وی گفت: بحث نظارت در دو بعد کیفی پزی نان و دیگری رعایت پروتکل های بهداشتی است . بر این اساس این طرح فعلا تا دو هفتهای که به عنوان دو هفته اساسی قطع کرونا مطرح است ادامه خواهد داشت و بعد از این زمان هم هر زمانی که دستگاه های نظارتی اعلام نیاز کنند که از ظرفیتهای شرکت غله استفاده کنند در خدمت آنها خواهیم بود.
به گفته وی ، سه خط ارتباطی برای مردم در نظر گرفته شده است که شامل شماره تلفن ۱۲۴ مربوط به گزارش تخلفات اقتصادی در اداره صمت ، شماره تلفن ۱۹۰ مرکز بهداشت و درمان برای تخلفات بهداشتی و شماره تلفن ۳۳۱۱۴۰۰۰ به عنوان تلفن اداره بازرسی شرکت غله است و این سه مسیر برای گزارشگیری از شهروندان آماده هستند.
در استان مازندران حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد.
نظر شما