به گزارش ایرنا، «علی قبادی» روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار داشت: برای قطع چرخه انتقال ویروس کرونا و پرهیز از تجمع، تنها تعداد اندکی از خانوادههای درجه یک متوفیان اجازه حضور در مراسم خاکسپاری را دارند و از هرگونه تجمع و توزیع موادخوراکی در محیط آرامستان جلوگیری می شود.
او از شهروندان درخواست کرد که به خاطر حفظ تندرستی خانواده خود و اقوامشان به باغ بهشت مراجعه نکنند و آیین ختم و فاتحه خوانی برای درگذشتگان را از راه دور یا به صورت مجازی برگزار کنند.
رئیس اوقاف و امور خیریه ناحیه ۲ همدان گفت: با شیوع بیماری کرونا روزانه در باغ بهشت همدان چهار تا پنج متوفی ناشی از ابتلا به این بیماری دفن می شود که این دسته اموات در قسمتی جداگانه و طبق دستورالعمل های بهداشتی در طبقه زیرین دفن میشوند.
قبادی با اشاره به افزایش آمار فوت شدگان در سال جاری، گفت: از فروردین امسال تا کنون سه هزار و ۲۸۹ متوفی در آرامستان باغ بهشت دفن شده اند که این میزان در پایان سال قبل سه هزار و ۱۹۰ نفر بود.
او خاطرنشان کرد: این آرامستان با ۳۵ نیرو و ۱۲ آمبولانس پاسخگوی پذیرش روزانه ۴۰ متوفی و انجام امورات تدفین آنها است و در مواقع بحرانی قابلیت افزایش ظرفیت هم دارد.
رییس اوقاف و امور خیریه ناحیه ۲ همدان با بیان اینکه خرید و فروش قبر در این موقوفه ممنوع است، افزود: این آرامستان به دلیل موقوفه بودن فقط هزینه ایجاد قبر به مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان را از خانواده متوفی دریافت می کند و این خدمات برای افراد مستمند با ۳۰ درصد تخفیف ارائه میشود.
وی احداث و آماده سازی هفت تا ۱۰ هزار قبر، ساماندهی گلزار شهدا و تکمیل بلوار در باغ بهشت همدان را از جمله برنامه های در دست اقدام برشمرد.
قبادی با بیان اینکه باغ بهشت همدان در سال ۱۳۴۴ توسط محسن قراگزلو وقف شده است، افزود: این موقوفه با ۱۰۷ هکتار مساحت فعالیت خود را ۲ سال بعد از ثبت آغاز کرد و آرامگاه ابدی بزرگان و عالمان دینی این دیار همچون آیت الله تالهی، آخوند ملاعلی معصومی و شهیدان سرافرازی مانند علی چیتسازیان و سردار حسین همدانی است.
به گفته او باغ بهشت موقوفهای مهم و نیازمند رسیدگی ویژه است که اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه ۲ همدان با هدف مدیریت این مجموعه راه اندازی شده است.
نظر شما