به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی سوریه؛ سانا، "جینگ شوانگ" گفت، چین از کشورهای ذیربط از جمله ایالات متحده میخواهد که تحریمهای یکجانبه علیه سوریه را لغو کند.
معاون نماینده چین در سازمان ملل متحد با اشاره به حملات مکرر گروههای تروریستی در استان ادلب در (شمال غرب) سوریه افزود، باید تروریسم در سوریه نابود شود.
جینگ تصریح کرد، چین متعهد به حل دیپلماتیک بحران سوریه از راه گفتوگو است و بر احترام به حاکمیت و عدم دخالت خارجی در امور داخلی این کشور و تلاش درچاچوب کمیسیون تدوین قانون اساسی جدید سوریه تأکید دارد.
معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد از جامعه جهانی خواست که برای بازسازی تأسیسات زیربنایی سوریه و نیز مقابله با ویروس کووید-۱۹ و بهبود شرایط اقتصادی این کشور کمک کنند.
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر ۲۰۱۹ قانون سزار را پس از ۶ سال تاخیر تصویب کردند و ترامپ نیز آن را در بیستم دسامبر ۲۰۱۹ امضا کرد و قرار شد تا این قانون از ۱۷ ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ اجرا شود و اکنون در حال اجرا است.
«سزار» یا «قیصر» در متون تاریخی و در سال های ۶۹ و ۶۸ میلادی لقب امپراتوران روم و در ادامه نیز امپراتوری آلمان بود و در روزهای اخیر به قانونی اطلاق میشود که از سوی آمریکا برای تحریمهای بیشتر علیه سوریه و دوستان آن توسط ترامپ رییس جمهوری این کشور امضا شده است.
براساس این قانون، علیه افراد و نهادهای مرتبط با درگیریها در سوریه تحریمهای اضافی و محدودیتهای مالی اعمال خواهد شد. همچنین افراد و سازمانهای خارجی حامی پیمانکارانی که به نمایندگی از سوریه و کشورهای دوست این کشور فعالیت میکنند، ممکن است تحریمهایی اعمال شود. این تحریمها علیه کسانی که در تولید نفت به سوریه کمک میکنند و یا نیازهای جنگی و فنی نیروهای این کشور علیه تروریستها را تامین میکنند و به صورت عمدی به آنها خدمات و معلومات ارائه میدهند، اعمال خواهد شد.
نظر شما