۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۰
کد خبر: 84131084
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مرکل: قدرت صنعتی اروپا نباید درسایه تغییرات آب و هوایی قرار گیرد

تهران- ایرنا- صدراعظم آلمان با اشاره به هدف‌گذاری اتحادیه اروپا برای کاهش گازهای گلخانه‌ای گفت، اتحادیه اروپا نباید به گونه ای عمل کند که قدرت صنعتی آن زیر سایه تغییرات آب و هوایی به عنوان یک رویداد غیرقابل مدیریت قرار گیرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، کشورهای اتحادیه اروپا در راه دستیابی به دو هدف از سه هدف آب و هوایی خود برای سال ۲۰۲۰ هستند. نشریه هاندلزبلات آلمان با اشاره به گزارش آژانس محیط زیست اروپا (EEA) که روز دوشنبه در کپنهاگ منتشر شد نوشت: انتشار گازهای گلخانه ای به طور پیوسته از سال ۱۹۹۰ کاهش داشته و تا سال ۲۰۱۹ ، یعنی قبل از شیوع بیماری همه گیر کووید-۱۹ سطح آن نسبت به سال ۱۹۹۰ میلادی ۲۴ درصد کاهش یافته است.

این گزارش همچنین می گوید که توسعه انرژی های تجدیدپذیر در مسیر صحیح قرار دارد. داده های اولیه EEA نشان می دهد که ۲۷ کشور اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۹ به سهم ۱۹.۴ درصدی تولید انرژی از منابع تجدید پذیر رسیده اند. هدف برای سال ۲۰۲۰ تولید ۲۰ درصدی است. طبق برآوردهای EEA کشورهای عضو اتحادیه در مسیر درست قرار دارند. با این حال ، هنوز مشخص نیست که همه گیری کرونا چگونه بر مصرف انرژی تأثیر می گذارد. آژانس اتحادیه اروپا هشدار داده که با وجود پیشرفت مثبت ، همچنان به تلاش های پایدار و طولانی مدت برای دستیابی به اهداف ۲۰۳۰ و ۲۰۵۰ نیاز است.

در همین رابطه «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان خواستار حفظ تناسب بین سیاست های حفاظت از آب و هوا و توجه به رشد صنعت شده است. مرکل به پارلمان اروپا هشدار داد: ما همچنان بلند پروازانه اما واقع بین باقی می مانیم. وی در کنفرانس مجازی با کمیته های اروپایی کشورهای عضو و پارلمان اتحادیه اروپا گفت: این هدف به تنهایی نیاز به تغییرات اساسی در بسیاری از کشورهای عضو و یک تلاش بزرگ دارد.

صدراعظم آلمان با تأکید بر مزیت های صنعتی اروپا تأکید کرد: «ما همیشه باید به قدرت صنعتی خود فکر کنیم. بعد از همه گیری ، اروپا با رقابت بزرگی روبرو است. بنابراین اتحادیه اروپا نباید صنعت را در مقابل تحولی قرار دهد که به هیچ وجه قابل مدیریت نیست ، بلکه باید سیاست هایی را دنبال کند که عملی نیز باشد.»

وی با اشاره به اجرای هدف ۵۵ درصدی خاطرنشان کرد که تا آنجا که ممکن است باید از ابزارهای مبتنی بر بازار حمایت کرد و کمتر به سیاست های نظارتی متکی بود. کمیسیون اتحادیه اروپا رقم 'حداقل ۵۵ درصد' را به عنوان هدف برای کاهش گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۳۰ پیشنهاد کرده ، در حالی که پارلمان اروپا از رقم ۶۰ درصد حمایت می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha