جواد یگانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میزان خسارت وارده بر اساس ظرفیت هواپیماها و پذیرش مسافر از سوی شرکت های هواپیمایی متفاوت است اما کرونا به همه شرکت های هواپیمایی فعال در استان به علت کاهش مسافر خسارت وارد کرد.
وی افزود: از مهرماه تاکنون برای حفظ سلامت مسافران و خدمه هواپیماها، ظرفیت پذیرش مسافران از ۱۰۰ درصد به ۶۰ درصد کاهش یافت تا فاصله گذاری اجتماعی بین مسافران داخل هواپیماها رعایت شود.
یگانه توضیح داد: از مهرماه تاکنون صندلی های سه نفره به ۲ مسافر (صندلی وسط خالی) و صندلی های ۲ نفره به یک مسافر اختصاص یافته است تا در بین سرنشینان هواپیما فاصله گذاری ایجاد شود.
وی یادآور شد: همچنین علاوه بر اقدامات معمول گذشته شامل ضدعفونی محوطه و سالن انتظار فرودگاه و نیز داخل هواپیما با محلول های ضدعفونی کننده و گندزدا، اقدامات جدید دیگری به برنامه های فرودگاه شهدای ایلام برای کنترل کرونا اضافه شده است.
وی گفت: در کنار گیت های ورودی دستگاه تب سنجی دیجیتال نصب شده است تا از خروج و سفر مسافرانی که دمای پیشانی آنها بیش از ۳۶ درجه باشد جلوگیری شود.
یگانه اظهار داشت: باتوجه به اعمال محدودیت های تردد، یک سیستم آن لاین بین فرودگاه و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برقرار شده است که بر اساس کدملی مسافران، کسانی که تست کرونای آنها مثبت است و دروان نقاهت و بهبودی کاملشان تمام نشده است شناسایی و از ادامه سفر آنها جلوگیری می شود.
وی همچین اظهار داشت: اقدام بعدی فرودگاه این است که برخی مسافران تست مثبت برای مسافرت هنگام ثبت نام و رزرو بلیط پرواز از کدملی بستکان نزدیک خود استفاده می کنند که در فرودگاه با استفاده از تشخیص هویت و نیز ارائه کارت ملی خود فرد از پرواز این افراد ممانعت به عمل می آید.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر از شنبه تا چهارشنبه روزانه چهار پروزار و روزهای پنجشنبه و جمعه نیز هرکدام ۲ پرواز در مسیرهای ایلام - تهران و ایلام - مشهد و برعکس صورت می گیرد.
ایران ایر، آسمان، ماهان و زاگرس شرکت های هواپیمایی فعال در استان ایلام هستند.
نظر شما