به گزارش امروز (چهارشنبه) پایگاه خبری «عربی ۲۱» این مقامات در بیانیه های رسانه ای گفتند که طی عملیات امداد و نجات، اجساد ۳۵ نفر دیگر پیدا شده و شمار قربانیان حمله تاکنون به ۷۹ نفر افزایش یافته است.
گروه تروریستی بوکوحرام شنبه شب با حمله به روستایی در استان"بورنو" در شمال شرق نیجریه، کشاورزانی که مشغول برداشت برنج بودند را قتل عام کردند.
از سال ۲۰۰۹، بیش از ۲۰ هزار نفر در اثر خشونت های گسترده بوکو حرام که از سال ۲۰۰۰ در نیجریه شکل گرفته است، کشته شدند.
گروه تروریستی بوکوحرام و شاخه دیگر آن موسوم به دولت اسلامی آفریقای غربی تاکنون هزاران نفر را در نیجریه به قتل رسانده و میلیونها تن دیگر را آواره کردهاند.
بوکوحرام همچنین در سال ۲۰۱۵ حملاتی را به کشورهای همسایه نیجریه مانند کامرون، چاد و نیجر انجام داد و دست کم دو هزار نفر در جریان حملات این گروه در منطقه دریاچه چاد کشته شدند.
سالانه صدها هزار نفر به دلیل حملات و درگیری های تروریستی در نیجریه مجبور به مهاجرت می شوند.
دکتر صافه فعال حقوق بشر نیجریه می گوید : بسیاری از گروههای تروریستی نظیر القاعده، داعش و بوکوحرام که مدعی برقراری حکومت اسلامی هستند توسط آمریکا در خاومیانه و آفریقا ایجاد شدهاند.
دکتر صافه در همایش مجازی بازخوانی جنایات آمریکا که تیر ماه امسال در بوشهر برگزار شد ، اظهار داشت : در سال ۱۹۷۹ میلادی سیستم آمریکایی در نیجریه حاکم شد و این آغاز بسیاری از مشکلات و بدبختی مردم نیجریه تا امروز بوده و از آن زمان تاکنون هیچ وقت اوضاع این کشور بهتر نشده و هر روز بدتر و بدتر شدهاست.
این فعال حقوق بشر نیجریه ادامه داد: آنچه که تاکنون از آمریکا نصیب نیجریه شده ایجاد گروههای تروریست مانند بوکو حراماست که مدعیان حکومت اسلامی و به نوعی داعش نیجریهای به شمار میروندو راهزنی آدم ربایی و انواع و اقسام جنایات در این کشور انجام میدهند.
نظر شما