این دبیر پایه متوسطه شهرستان سیرجان با ذوق و خلاقیت فضایی را فراهم کرده است و با بهترین وجه شور آموزش را به خانه های دانش آموزان برده تا کار آموزش و تدریس تعطیل نشود.
شاگردان این معلم خلاق سیرجانی با شوق و ذوق فراوان، حتی بهتر از کلاس حضوری در مدرسه پای کلاس درس او می نشینند و حضوری فعال و مستمر دریادگیری امور درسی دارند.
ابتکار این معلم دلسوز باعث شده است تا نزدیک به یک هزار دانش آموز در استان کرمان و شهرستان های همجوار را پای درس فضای مجازی خود بنشاند و شیرینی آموزش مجازی را بیشتر کند.
مصباحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: معلمی شغل و حرفه نیست، بلکه ذوق و هنر توانمندی است و چه بهتر که این ذوق و هنر را بروز دهیم و حالا که شیوع ویروس کرونا موجب تعطیلی اجباری مدارس شد خوب است از وظیفه خود که همانا تعلیم و تعلم است غافل نشویم.
وی با اشاره به تغییر آموزش از حضوری به مجازی در مدارس تصریح کرد: باید به گونه ای برنامه ریزی و اقدام کنیم که دانش آموزان فضای مجازی را بهترین مکان برای آموزش دروس خود بدانند و علاقه مند به حضور در کلاس شوند.
این معلم سیرجانی اظهار داشت: مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از خودم هزینه کرده و استودیویی با تمامی امکانات لازم ایجاد کردم و حالا تدریس دروس را با جذابیت خاص در فضای مجازی برای دانش آموزان دارم که حتی یک نفر غایب هم در کلاس درس بدون عذر موجه ندارم.
تعدادی از والدین و دانش آموزان که پای درس و کلاس این معلم خلاق می نشینند اظهار داشتند: این معلم پرتلاش با خلاقیت خود و با تولید محتوای آموزشی برای دانش آموزان، باعث اشتیاق و انگیزه بیشتر دانش آموزان، به حضور فعال در کلاس های آموزش مجازی می شود و حتی دانش آموزان میتوانند حین تدریس و آموزش سئوالات خود را از استاد بپرسند و جواب بگیرند.
برخی از دانش آموزان و والدین گلایه از نبود امکانات لازم برای حضور در فضای مجازی در آموزش داشتند، این کار معلم را مشکل گشای آموزش فرزندان خود عنوان کرده و تاکید کردند: در موقعیت عادی سرعت اینترنت به گونه ای است که در خیلی از مناطق به نحو مطلوب آموزش در فضای مجازی را نداریم و همین باعث دلسردی فرزندان ما درآموزش و فضای مجازی شده است.
معاونت متوسطه آموزش و پرورش شهرستان سیرجان گفت: با آموزش در فضای مجازی ارتباطی معقول بین دانش آموزان و معلمان ایجاد شده است و معلمین و اساتید ما با ابتکار و خلاقیت دروس مختلف را برای دانش آموزان ارائه می دهند و دانش آموزان در منزل تلاش میکنند تا از تحصیل عقب نمانند.
علی روح الامینی افزود: بحران کرونا با تحت تاثیر قرار دادن تمامی بخش های زندگی مردم و در آموزش در فضای مجازی نیازمند شیوه های جذاب هستیم تا بتوانیم با این محدودیت ها، سختی ها را پشت سربگذاریم و مردم از لحاظ مختلف به ویژه در بحث اقتصادی فشار زیادی را تحمل می کنند.
وی تاکید کرد: نیکوکاران، خیرین و شرکت های صنعتی و معدنی در سطح شهرستان برای آموزش به کمک دانش آموزان نیازمند و مناطق محروم در بخش نرم افزاری و سخت افزاری بیایند، تا دانش آموزان بی بضاعت امام مستعد از ادامه تحصیل باز نمانند.
شهرستان سیرجان در فاصله ۱۸۵ کیلومتری غرب مرکز استان قرار دارد.
نظر شما