فاطمه یادگاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۲۹۶ واحد از ۳۱۵ واحد پلاسمای دریافت شده در اختیار بیمارستانهای این استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: برخی از بهبود یافتگان از کرونا با وجود مراجعه برای اهدای پلاسما اما به علت نداشتن شرایط از نظر سنی، وزنی، هراس هنگام دیدن خون، داشتن بیماری خاص، مشکلات قلبی و خانم بودن، از آنها پلاسما دریافت نشد.
مسوول واحد جذب ادارهکل انتقال خون همدان افزود: استقبال شهروندان برای اهدای پلاسما در فصل تابستان به اوج رسید اما هم اینک روزانه یک بهبود یافته از کرونا نسبت به اهدای پلاسما به این مرکز مراجعه می کند.
یادگاری بیان کرد: فرایند اهدای پلاسما حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه به طول می انجامد اما پیش از آن باید فرایند پذیرش، معاینه و نمونه گیری انجام شده و در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایش ها نسبت به دریافت پلاسما اقدام کرد.
وی اظهار داشت: در مجموع حدود یک تا یک و نیم ساعت زمان برای دریافت پلاسما نیاز است بنابراین مراجعه کننده باید وقت و حوصله کافی برای اهدا را داشته باشد.
یادگاری با بیان اینکه مرکز انتقال خون همدان مجهز به یک دستگاه پلاسما فرزیس است گفت: افرادی که ۲۸ روز از بهبودی آنها سپری شده باشد امکان اهدای پلاسمای خون را دارند.
نظر شما